ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ…ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ( από το μεγάλο κανάλι )

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλό μήνα σε όλους μας. Δεν σας ευχήθηκα. Πού να προλάβω. Μου έχουν συμβεί τόσα… που ούτε να είχα γείτονα τον Μητσοτάκη.

Με το χάραμα της Πέμπτης πάντως, ανοίγω τηλεόραση στο «Mega». Τα δυο αγόρια, ντυμένα στα άσπρα, μοιάζουν σαν τις αδελφές Μπρόγιερ (οι οποίες ως γνωστό είχαν λανσάρει την κοινή ενδυμασία στα χορευτικά). Ευτυχώς τους «πιάνω» στο σημείο που ο Καμπουράκης επιχειρεί να εξηγήσει στον Οικονομέα, το «who is who» του Σέρου Μύρτα. Οι γνώσεις του Δημήτρη με εντυπωσιάζουν, τον Οικονομέα όχι, και αποφασίζουν να περάσουν στο επόμενο θέμα που αφορά την τιμή ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ …

Καταλαβαίνω πολύ γρήγορα ότι οοοοολοι στα σπίτια φέτος θα κυκλοφορούμε ντυμένοι «καρναβάλια». Με στολή γορίλλα ο μπαμπάς, με στολή αρκούδας η μαμά και τα παιδάκια ντυμένα ουραγκοτάγκοι. Θυμάστε φαντάζομαι τις ωραιότατες αποκριάτικες στολές με την γούνα. Ε ! Αυτές θα αντικαταστήσουν τις ρομπντεσαμπρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί λοιπόν που κουβεντιάζανε για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κάνουν «πάσα» στην φωτογραφία του Θοδωρή Κολλυδά. Αυτονόητο ότι από τις θερμοκρασίες που προβλέπει η ΕΜΥ για τον χειμώνα θα φανεί αν βγαίνει 5 Ευρώ χαρτζιλίκι τον μήνα.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΛΛΥΔΑΣ; ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;;; Πριτς. Η φωτογραφία του μετεωρολόγου γίνεται η απόλυτη πρωταγωνίστρια της μέρας, αφού αρχίζει να απαγγέλει ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ !!!

Στην αρχή νομίζω ότι έχω διαταραχθεί εγώ. Επειδή όμως η απαγγελία δεν διαρκεί δευτερόλεπτα αλλά πιάνει μέχρι το επόμενο διάλειμμα με τα αγόρια να με κοιτάνε σαστισμένα, επίσης, τι να σας πω ψέματα; Αν είχα το κινητό του θα του έγραφα «να βλέπεις την άβυσσο μπροστά σου να προχωράς και να μην καταδέχεσαι να τρομάξεις». Ο Καζαντζάκης στον Σικελιανό (απόσπασμα από την ασκητική) δεν είχα το κινητό του και γι’ αυτό διαδίδω τους στίχους αυτούς από το συγκεκριμένο μετερίζι . Όταν ξαναγύρισαν από τις διαφημίσεις ο Κολλυδάς συνέχισε με Εμπειρίκο…

Δεν χρειάζεστε εμένα να υπογραμμίσω πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Όταν διαβάζεται Εμπειρίκος το πρωί από το Mega, αμέσως μετά την είδηση για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, τι να περιμένω άλλο από τα αγόρια με τα «λευκά»;

Μια που βρίσκομαι πάντως στο μεγάλο κανάλι, να διαδώσω ότι μέχρι αυτή την στιγμή που γράφω, μεσημέρι Πέμπτης δηλαδή, 2 Σεπτεμβρίου, το θέμα αρχισυντάκτη για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει σε εκκρεμότητα.

ΠΟΛΥ λυπήθηκα που είδα τον Άδωνι Γεωργιάδη τόσο αδύνατο. Έχασε, λέει ,12 κιλά με την βοήθεια της Ευγενίας. Ζευγάρι είναι και στο ζευγάρι δεν πρέπει να επεμβαίνει κανένας αλλά …με το πρόγραμμα της Ευγενίας, στο ψυγείο τους ένα ζαρωμένο λεμόνι και τρεις σόδες θα το περιμένουν το παλικάρι.

ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΕΛΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αυτό ξεκαθάρισε για να μην ανησυχεί η Ρούλα Χάμου ότι θα της φάει την θέση στο «Κους – Κους». Με την κρίση που υπάρχει στην τηλεόραση, ζητήθηκε επιλεκτικά από κάποιους πολιτικούς, οι οποίοι διαθέτουν ταλέντα για να γίνουν πανελίστες, να λάβουν μέρος σε εκπομπές. Ο Πάγκαλος κάνει για πάνελ ασυζητητί αλλά …φοβήθηκε μήπως και τον προορίζουν για τον Άλφα. Την θέση σε πανελάκι την έχει καπαρώσει αλλά το καπέλο της Χάμου…κάτι του κάνει. Γι αυτό και η δήλωση.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ανοίγουν λαγούμια για να τρυπώσουν, μετά τα μέτρα Λοβέρδου για την καταμέτρηση υπερήλικων, ένας διατήρησε την θεία του νεκρή σε καταψύκτη για να εισπράττει τα 3000 Ευρώ της σύνταξης.

ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΘΩΡΗΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΝΕΣ

Η καλλονή που δημιούργησε αίσθηση με την παρουσία της σε πλεούμενο τελευταίως ήταν η Μαριέττα Χρουσαλλά. Νομίζω όμως ότι θα φάει την «σκόνη» της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία, για τις ανάγκες του τρέιλερ της εκπομπής, φωτογραφήθηκε σαν «Μαντώ Μαυρογένους – νύφη». Νομίζω ότι σε ρόλο πλουσίου γόνου ποζάρει δίπλα της ο Βασίλης Τσατσάνης, σε ρόλο «hairstylist– παράγοντα» ο Νίκος Παρτσώλης, σε ρόλο πλουσίου -κοσμικού- εκκεντρικού που τον σούρανε στην σκούνα με το ζόρι, ο Στάθης Παπούλιας, ενώ με καπελαδούρα (που σιχαίνεται ο Πάγκαλος ) ποζάρει η Αλεξάνδρα Τσολκα σε ρόλο μάλλον καταξιωμένης ζωντοχήρας από το city.
Συμπέρασμα : Η σκούνα «τρώει» θωρηκτό.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ 401

Το «μπικουτί» καθυστέρησε για λίγες μέρες να κυκλοφορήσει γιατί βρέθηκε στα «επείγοντα» του 401 με τον ρόλο της μάνας όμως. Θα διαδώσω λοιπόν τώρα, επειδή έχω παραμείνει πολλές ώρες μέσα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, έχω περπατήσει σε πολλούς ορόφους, έχω επισκεφθεί τις τουαλέτες, έχω πάει στο κυλικείο και στην εκκλησία, το συγκεκριμένο νοσοκομείο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟ !!!

Ιδέα δεν έχω ποιος ή ποιοι είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, αλλά επειδή στο δάπεδο, ειλικρινά κοιτιέσαι και βάζεις eyeliner, έψαξα να βρω κάπου ένα σουσάμι από ψωμί, λίγη σκόνη στα σοβατεπιά, μια ελάχιστη αράχνη πίσω από πόμολο μπάνιου …ΤΙΠΟΤΑ! Αν και οι εγκαταστάσεις είναι παλιές, το κτίριο είναι πιο γυαλισμένο και από αρβύλα φαντάρου σε επιθεώρηση.

Επειδή σε αυτή την χώρα πρέπει να γράφουμε και τα καλά όπου τα συναντάμε να συμβαίνουν, και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι άψογο , τα κορίτσια της Α παθολογικής εξυπηρετικότατες, με την προϊσταμένη να παίζει κυριολεκτικά τον ρόλο «της μάνας του λόχου».

Εγώ πάντως παραμονεύω γιατί -όχι τίποτα άλλο- θέλω να μάθω πώς μπορούν και έχουν εξουδετερώσει την σκόνη. Για μένα αυτό αποτελεί την καινούργια μου εμμονή. Μόλις μάθω, υλικά, σφουγγαράκια, καθαριστικά τζαμιών, είδος σαπουνιών θα τα διαδώσω.

ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΡΟΥΤΣΑ

Που παντρεύτηκε την Τετάρτη σε έναν γάμο που άρεσε πάρα πολύ για την ανατρεπτικότητά του. Το κάλεσμα έγινε πρωί και προσφέρθηκε πρωινό κανονικότατα. Οι φίλοι που πήγαν έφυγαν ενθουσιασμένοι γιατί όλα ήταν πολύ, πολύ αγαπησιάρικα. Συνήθως οι περισσότεροι γάμοι ακολουθούν μια ρουτίνα, ο συγκεκριμένος χωρίς υπερβολές, χάρισε πολύ, πολύ ωραία διάθεση στους καλεσμένους . Έμαθα επίσης ότι η μαμά Εύη ήταν κατασυγκινημένη αλλά τρισευτυχισμένη και …όπως μου είπανε κάποιοι κατάσκοποι (μου) στο πάρκιγκ φτάσανε την ίδια σχεδόν στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη. Με το που βγήκανε από τα αυτοκίνητα, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και με πολλά κέφια πήγαν παρεούλα να ευχηθούν τους νεόνυμφους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης