ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ !!!
(Τι είδε το «μπικουτί» στο γραφείο της νύφης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολύ κρίμα που δεν είχα κάμερα να μαγνητοσκοπήσω όλα όσα γινόντουσαν στο γραφείο της Βάσιας, την μέρα του γάμου της.

Το πρωί μπαίνοντας είδα την Άρια Ελευσινιώτη να ολοκληρώνει «γαλλικό μανικιούρ» στην Δέσποινα Κωστορίζου. Δυστυχώς το «τελευταίο πέρασμα» διέκοψε η Ελισάβετ η οποία ανακοίνωσε ότι «μας ακύρωσε το λινκ ο Κύρτσος». Η Φιλιώ, (αρχισυντάκτρια της εκπομπής), αναζητά εναλλακτική, τη στιγμή που ο Σαράντος, έχει κάνει είσοδο, δηλώνοντας ότι βρήκε ευτυχώς νέο κουστούμι για το γάμο γιατί …το προηγούμενο που είχε προβάρει, προφανώς, το είδε με γυαλιά ηλίου, γιατί όταν το φόρεσε στο σπίτι του, αντί για μαύρο που νόμιζε ότι ήταν… του προέκυψε (μελιτζανοδαμασκηνί)… Ξεχύθηκε λοιπόν από τα ξημερώματα μαζί με τον Τσατσάνη σε αναζήτηση κοστουμιών.

Δίπλα ακριβώς ο Βασίλης Τσατσάνης ψάχνει σεισμολόγο για να μας μιλήσει για τα….βατράχια. ( Τα βατράχια που βγήκαν στην Εγνατία, κάνανε τους Τούρκους να διαδώσουνε ότι… θα έρθει σεισμός). Ο Τσατσάνης βρίσκει σεισμολόγο, αλλά θυμάται ότι δεν έχει παπούτσια που να ταιριάζουν με το «μεταλιζέ κοστούμι», άρα πρέπει μετά την εκπομπή να βρει παπούτσια. Η Φιλιώ ψάχνει καλεσμένο ενώ η Κική της θυμίζει ότι πρέπει να βγάλει και τα φρύδια της για τον γάμο…Ο Σαράντος, θέλει να βρει τον Μάνο Δημητροκάλη ο οποίος επιμελείται το βίντεο για την Βάσια που δεν έχει ακόμη τελειώσει , όταν …η Βούλα μπαίνει στο γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επόμενες στιγμές είναι τουλάχιστον αμήχανες ….καθώς καμία και κανένας δεν θέλει να εκφραστεί . Η Βούλα ανθυπομειδιά… «Δεν σας αρέσω» ;;;;…Σιωπή παντού ….Η Φαίη Πετράκη η οποία δευτερόλεπτα πριν έχει κλείσει το τηλέφωνο στην κομμώτρια που θα πήγαινε σπίτι της να της επιμεληθεί την διάσημη φράντζα της , της προτείνει : «Να κατεβείς στο μοντάζ να σε δει ο Μάνος»…Στο άκουσμα της τελευταίας λέξης, η Βούλα ξεσπάει… «Και ποιος σας είπε εσάς ότι με ενδιαφέρει η γνώμη ΤΟΥ» … Κοιταζόμαστε μεταξύ μας αλλά κανένας δεν αποφασίζει να εκφραστεί… Η Βούλα έχει προκύψει με μαλλί που θυμίζει «τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας»…

Η κομμώτρια της έχει «δέσει» κυριολεκτικά σφιχτά το κρανίο με κοτσίδα στριφογυριστή, κρεπάροντας όμως τα κεντρικά μαλλιά ώστε να γίνουν μπομπέ. Το στάιλιγκ ολοκληρώθηκε με δύο στριφογυριστά τσουλούφια που έπεφταν ένα δεξιά και ένα αριστερά… Για να εμπεδωθεί όμως περισσότερο η εποχή της συγκεκριμένης «κουπ», έχει επιλεγεί μια τεράστια χρυσή αλυσίδα η οποία χύνεται μπροστά , επιβεβαιώνοντας ότι όπου να ναι θα μπει στο γραφείο και ο Μάρκος Αυρήλιος…

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται επικίνδυνα, καθώς η ματιά της Βούλας, στοχεύει την Φαίη… η οποία προτείνει να ανέβει η Βούλα στα «δικά μας κορίτσια» στο μακιγιάζ να της χαλαρώσουν λίγο το κεντρικό κοτσιδάκι… Η Βούλα τότε με αυτοκρατορικό ύφος , δηλώνει ότι «εμένα μου αρέσουν» και…επειδή η Βάσια μας τηλεφωνεί … η κατάσταση εκτονώνεται γιατί κάνουμε όλοι ….ότι «όλα είναι καλά» και ότι «είμαστε πανέτοιμοι και για την εκπομπή και για τον γάμο»…

Με του που κλείνει το τηλέφωνο η Βάσια , οι κραυγές της Βούλας στο τηλέφωνο μας κάνουν να ξεχάσουμε το θέμα των μαλλιών της ..Η αδερφή της τράκαρε . Μιλάνε μαζί αλλά …η Βούλα είναι τόσο φοβισμένη και δικαιολογημένα που πανικοβάλει την αδελφή της , η οποία με την σειρά της , δίνει στην Βούλα να συνεννοηθεί με έναν περαστικό φορτηγατζή. Όσο μιλάει η Βούλα με τον φορτηγατζή φωνάζοντας, η Φαίη τηλεφωνεί στον άντρα της για να πάει προς τα Παραδείσια, όπου έχει γίνει το ατύχημα να βοηθήσει την αδελφή της Βούλας. Εκείνη τη στιγμή μας τηλεφωνεί ο Γιώργος Φιλιππάκης.

Έχουν συλλάβει έναν αιμομίκτη πατέρα και αποφασίζουμε να βγει από την «αίθουσα σύνταξης» να μας δώσει το ρεπορτάζ . «Στο καπάκι» προκύπτει και άλλη συνάδελφος να θέλει μανικιούρ από την Άρια, ενώ ευτυχώς η αδελφή της Βούλας δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Η Βούλα σταμάτησε τις φωνές και…κατά ένα περίεργο λόγο το μαλλί της μετά το σοκ, είχε κάπως αλλάξει προς το καλύτερο.

Εγώ έχω έναν πονοκέφαλο από την προηγούμενη που δεν περνάει . Η ετυμηγορία αποφασίζει ότι έχω «μάτι» και η Ελισάβετ τηλεφωνεί στην μητέρα της να αρχίσει το τελετουργικό. Στη συνέχεια αποφασίζουμε να «ανοίξουμε» στην εκπομπή μια ενότητα για τις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή τις δηλώσεις Μαντέλη. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ο οποίος έχει μόλις γυρίσει από ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ στον Έβρο και θα το παρουσιάσει την Τρίτη στον «αθέατο κόσμο» δέχεται να μιλήσει στην εκπομπή.

Ωραία ένα, ένα τα θέματα διευθετούνται (σκέφτομαι). Έχουν μείνει τα παπούτσια του Βασίλη, η τελευταία πρόβα για τα κοστούμια των αγοριών, τα φρύδια και το χτένισμα της Φιλιώς, ενώ εγώ θέλω να γυρίσω σπίτι μου από το κανάλι να ξεμακιγιαριστώ να κάνω ντους, να ντυθώ…

Γύρω στις εννέα και μισή το βράδυ, βρεθήκαμε στο Island. Η Βάσια ήταν μια από τις πιο όμορφες – ονειρικές νύφες που έχω δει εγώ. Το νυφικό της ήταν αριστούργημα, θύμιζε περισσότερο έργο τέχνης παρά ρούχο. Έξοχη η δουλειά της Σύλιας Κριθαριώτη μπράβο! Βλέποντας τη νύφη στο πλευρό του άντρα της, ήταν σαν να παρακολουθούσες real, το παραμύθι που κάθε γυναίκα θέλει να ζήσει. Σε έναν μαγικό χώρο, κοντά στην δύση του ήλιου, το ζευγάρι, να δίνει όρκους πίστης και αγάπης.

Όταν το φως έπεσε, εκατοντάδες λαμπάκια – κεράκια φώτισαν τους μεγάλους κήπους του χώρου της δεξίωσης, ενώ η μυρωδιά των μιγκέ (των μικροσκοπικών κρίνων) που είχαν επιλεγεί να στολίσουν τα τραπέζια, κυριάρχησε πιο πολύ και από τα αρώματα που είχαν διαλέξει οι κυρίες.

Να τους ευχηθώ και από εδώ να είναι καλοτάξιδη η ζωή τους και άντε να ξαναβρεθούμε όπως και ευχήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος σύντομα στα βαφτίσια. Πάντως ο Νικόλας ήταν από τους πιο χαρούμενους γαμπρούς που επίσης έχω δει.

Θα ήθελα πάντως να αναδείξω ότι πολύ γοητευτικός ο Σπύρος Χαριτάτος με το μαύρα του ρούχα. Επίσης εξαιρετική εντύπωση έχω για τον συνοδό της Άννας Μαρκετάκη, τον Νικόλα. Συνδυάζει ευγένεια , εξωτερική εμφάνιση και διακριτικότητα . . Κούκλος , ο Βασίλης Τσατσάνης με το «μεταλιζέ» κοστούμι.

Πολύ ερωτευμένος που φάνηκε ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι κυρίες που με εντυπωσίασαν και που είδα:
Ήταν η σύζυγος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Τζούλια. Την είδα πρώτη φορά από κοντά και…τα μάτια της είναι πιο τιρκουάζ και από το τιρκουάζ. Θαυμάζει πολύ τον άντρα της, το δείχνει, το λέει και μπράβο της. Είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα.

Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα, η Μαρία. Είναι πολύ, πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά δεν ναρκισσεύεται. Πόσο ωραίο είναι να συναντάς γυναίκες που να μην τον παίζουν «Βουγιουκλάκη» αν και είναι κούκλες!

Η Μιμή Ντενίση, η οποία συνοδευότανε από τους κουμπάρους της, τον Νίκο και την Μέμα Αγαπηνού και η οποία φορούσε ένα αυστηρό κοστούμι μεταξωτό σε χρώμα απαλό σιελ.

Η Τίνα Σακελάριου με μαύρη τουαλέτα και εξαιρετικά κοσμήματα.

Η Έλενα Βρετού. Με μεταξωτή μακριά τουαλέτα, τα μαλλιά της πίσω τραβηγμένα και υπέροχο στήσιμο σώματος , θύμιζε την σύγχρονη έκδοση της θεάς Ήρας. Ειλικρινά όταν την είδα λίγο πριν πέσει το φως με φόντο την θάλασσα…αυτή η εικόνα μου προέκυψε.

Εκτός συναγωνισμού η Εύη Δρούτσα. Κατακόκκινο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες, κατακόκκινο κραγιόν, μαύρες μπαλαρίνες και το μαλλί έτοιμο να ποζάρει σε εκκεντρικό βρετανικό περιοδικό μόδας.

ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝΙΚΑ !

Μπράβο στα παιδιά, (Αλκαίος και friends) που πολύ σεμνά, πληρώνοντας τα έξοδα από την τσέπη τους, με ελληνικό στοίχο πέρασαν στους 10 πρώτους.

Πολύ καλή και στη μετάδοση η Ρίκα Βαγιάννη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης