Ο ΗΡΑΚΛΗΣ… ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ (αφεντικό… σλουρπ…) ήταν να μην πάρει μπρος… Μα μέσα στην Νέα Σμύρνη; Τον Πανιώνιο;… και… 2;;;… Είδες τι γουρλού που είμαι; Το έγραψα τις προάλλες, ότι… «φουλ για Ευρώπη ο Ηρακλής» και να!!!  

Τώρα όμως θα συνεχίσω με τα «υπο μία έννοια στενόχωρα»!

Τι, ποια στενόχωρα… Είδες Χαρδαβέλλα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αφεντικό, τον Κώστα εγώ τον υπολήπτομαι.

Είδες την εκπομπή του «αθέατου»; Τί να σου πω; «Τί είναι ο κάβουρας, τί είναι το ζουμί του…». Καλή ψυχή! Σε τριάμισι χρόνια… ΤΕΛΟΣ. Μας έχουν στοχοποιήσει κάτι κοτρόνες και… έρχονται καρφώτο πάνω μας!!! 

Επειδή όμως, εγώ πάντα θέλω να βλέπω το ποτήρι «μισό γεμάτο»… το φιλοσόφησα.

Αν σε τρία χρόνια ΤΕΛΟΣ…

  1. Δεν θα χρειαστεί να κάνω λίφτινγκ!!!
  2. Δεν θα χρειαστεί να γίνω «πεθερά  βλαχάρας».
  3. Θα αποφύγω τα προβλήματα της κλιμακτηρίου.
  4. Δεν θα μετανοήσω γιατί δεν αποταμίευσα.
  5. Δεν θα χρειαστεί να περάσω «γέφυρες» στα δόντια μου.
  6. Δεν θα  αγχωθώ για την δόση του δανείου.
  7. Θα σταματήσω να σκέφτομαι τα «κακά του καπνίσματος».
  8. Θα σταματήσω να έχω εμμονή με την ανακύκλωση.
  9. Δεν θα μάθω ποτέ τι απέγινε με το DNA του Πασχάλη Αρβανιτίδη.
  10. Θα μείνει «αγέραστη» η Άννα Καλουτά.
  11. Θα μείνω (όμως)  με την «καυτή» αγωνία για το αν θα παντρευτούν ο Αντώνης Ρέμος με την Ζέτα Μακρυπούλια.
  12. Δεν θα δω ποτέ τον Σάκη με «σωσίβιο» (Τί μεγάλη ανακούφιση!)
  13.  Θα αποδειχθεί ότι ΟΛΕΣ οι αστρολόγες μας παραμύθιαζαν φριχτά… αφού όλα τα ζωντόβολα το ίδιο τέλος θα έχουμε. Θα γίνουμε ωραιότατη αστρόσκονη. 
  14.  Ο Γιάννης Γαλάτης θα αρχίσει, μετά την διάδοση αυτής της πραγματικότητας ακόμη πιο ευφάνταστες εμφανίσεις, καθώς έχει πλέον περιορισμένο χρόνο για να αναδείξει το ταλέντο του.
  15. Δεν θα χρειαστεί η Ελένη Μενεγάκη να «κλείσει» τον τηλεοπτικό της κύκλο
  16. Δεν βλέπω να πολυπρολαβαίνει η Ντούβλη να μπει στην Βουλή .

Λίγο ακόμη αν σκεφτώ… θα σου βρω άλλους τόσους λόγους για να χαιρόμαστε!

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ…

Καταρχάς η κυρία Ρέινα Εσκενάζυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν εδώ και καιρό προετοιμασμένη για την αποχώρησή της από την σειρά «Εχω ένα μυστικό». Η εξέλιξη της… εξόδου της όμως, μόνο μυστικό δεν ήταν, αφού άνθρωποι σε άλλα κανάλια, γνώριζαν ότι η συνεργασία της σκηνοθέτιδας με την συγκεκριμένη παραγωγή θα σταματούσε. Αφού, λοιπόν, το είχε μάθει η μισή «πιάτσα», από την παραγωγό της σειράς τα νέα ανακοινώθηκαν και στην ίδια. Σε επικοινωνία που είχα μαζί της, η ίδια η κυρία Εσκενάζυ, μου μίλησε για συναινετικό διαζύγιο. Την εντόπισα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Πώς ήταν; Ευγενέστατη και στεναχωρεμένη. Γνωρίζω ότι το τελευταίο διάστημα και σε προσωπικό επίπεδο έχει περάσει δύσκολα.

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τώρα, όσον αφορά στους Γερμανούς, αυτό που έχω αντιληφθεί από πληροφορίες των εργαζομένων στο σταθμό, είναι ότι είναι ευγενέστατοι και πολύ επαγγελματίες… Ο υπεύθυνος του ομίλου για τον τομέα ειδήσεων ξέρω ότι είναι Αυστριακός. Οι  πρώτες εκτιμήσεις για την πορεία της ενημέρωσης, δείχνουν ότι τα χαμόγελα δειλά – δειλά ξαναγυρίζουν στην Κάντζα. Το δελτίο αρχίζει και δείχνει ότι αποκτά στοιχεία ενημέρωσης. Δείχνει δηλαδή ότι το ρεπορτάζ ξαναβγαίνει δειλά μεν, αλλά σταθερά σε κοινή θέα!!!

Οι αλλαγές δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση άτσαλα. Θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να μπορέσει η ομάδα που μαζί με τον γερμανικό όμιλο να… αλλάξει την ενημέρωση. Τί εννοούμε γράφοντας «αλλάξει». Ο πρώτος στόχος είναι να επανέλθει το ρεπορτάζ και η είδηση στην σωστή της θέση. Το αυτονόητο δηλαδή που περιμένει ένας τηλεθεατής να μάθει από ένα δελτίο ειδήσεων. Στόχος, λοιπόν, είναι ο πολίτης και ό,τι τον απασχολεί σε οποιοδήποτε τομέα ζωής. 

ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Μετά από αρκετό… ψάξιμο, δεν σας κρύβω ότι τελικά αυτοί που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο κανάλι είναι μόνο όσοι δεν… εργάζονται. Αυτό πρέπει να το διαδώσουμε, καθώς έχουν ακουστεί πάρα πολλά για την γερμανική διείσδυση στο κανάλι, πολλά «τρομοκρατικά» και πολλά παπαγαλίστικα. Ούτε «κεφάλια» θα πάρουν οι ξένοι, ούτε μόνοι τους θα αποφασίσουν χωρίς να γνωρίσουν ΟΛΟ το προσωπικό, ούτε τίποτα. Το καλύτερο δε, είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο.  

ΑΠΟΡΙΑ!

Μήπως κάποιος απ’ όλους είδε το χρώμα που λείπει από την εκπομπή που παρουσιάζει η Ρίκα Βαγιάννη και η υπόλοιπη γυναικοπαρέα στην κρατική τηλεόραση; Εγώ όσο μπόρεσα να δω με γυαλιά ηλίου, (γιατί διαφορετικά θα στραβωνόμουνα) τα είδα όλα τα συμβατικά (πλας) κάποια αγαπημένα στην Μοιραράκη.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΧΝΑΚΗ

Γίνεται ταινία!!! Η Μαρία Γιαχνάκη, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Αννας Δρούζα, στο ΣΤΑΡ, είχε γράψει ένα βιβλίο πριν λίγα χρόνια με θέμα την ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που τους χωρίζει άβυσσος… Η αγάπη, σε αυτό το μυθιστόρημα, μοιάζει να μπορεί να αντέξει ακόμη και όταν ο έρωτας εμφανίζεται ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς… Μια μάνα, λοιπόν, διηγείται στην κόρη της την δική της ιστορία αγάπης που δεν γνωρίζει σύνορα.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την ταινία, τα γυρίσματα της οποίας έχουν αρχίσει, με πρωταγωνιστές… Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς… Τα πρώτα γυρίσματα άρχισαν από τα κατεχόμενα (!!!)… Δύσκολοι ρόλοι, ακόμη και για ηθοποιούς, μεγάλη φόρτιση και… τη συνέχεια την περιμένω να μου την πει η Μαρία, σε λίγες μέρες που θα βρεθούμε από κοντά.

ΕΜΑΘΑ ποιος είναι ο χρόνος «ΝΤΕ –ΤΕ».

Ο χρόνος, λέει, από την στιγμή που αμέσως μετά το άναμμα του πράσινου, θα ακουστεί η πρώτη κόρνα!!!                        

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης