ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Σάααααααακη… στον Γιάαααααννη! (Μια εποχή κλείνει… μια καινούργια ξεπροβάλλει. Και όταν λέμε «Γιάννη» δεν εννοούμε τον Πλούταρχο, αλλά τον Λάτσιο).

Ειλικρινά, μέρες χρονιάρες που είναι, θα την γράψω την αλήθεια κι ας τσούζει.

Εγώ μπορεί να ανήκω σε μια ελαχιστοτάτη μειοψηφία που τον Σάκη Ρουβά δεν τον βρίσκει… αισθησιακό, αλλά δεν μπορώ να μην αναδείξω ότι η Ρούλα Κουσκουρή στο πορτοφόλι της έχει τέσσερις φωτογραφίες: Τα παιδιά της, την Παναγία της Τήνου και τον Σάκη με το σκισμένο μπλουζάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που φαντασιώνεται η Ρούλα με τον Σάκη, προφανώς το σέβομαι, απλώς… ευτυχώς που δεν έχουμε όλες οι γυναίκες τα ίδια γούστα. Διότι, αν τα είχαμε, η ζωή θα ήταν πληκτική. Ο Σάκης μού αρέσει, τον θεωρώ καλό, καλότατο παιδί, αλλά επειδή προσωπικά τα «καλά παιδιά» δεν είναι του χαρακτήρα μου, δεν ανήκω στην συνομοταξία των Ρουβιτσίων.

Όμως… ΔΕΝ πίστευα ΠΟΤΕ ότι ο άντρας που θα γινότανε θέμα κουβέντας σε γυναικοπαρέες (άλλο τι λένε στους άντρες και άλλο τι λένε μεταξύ τους) θα ήταν ο Γιάννης Λάτσιος μετά την πρώτη του εμφάνιση στο Dancing.

Αυτό που σου λέω! Πάρα πολλές απαιτητικές, φιλενάδες μου, με γούστο, πεπειραμένες απαιτητικές, με σπουδές εις Παρισίους, ξανθές πολύ, που συχνάζουν σε τρέντυ στέκια, ευκατάστατες έως υπερπλούσιες, αλλά και φίλες του παιδιού μου (όταν λέμε φίλες εννοούμε γύρω στα 28 – 29 και κάτι ψιλά, με τατουάζ στους ποπούς τους και σκουλαρικάκι στον αφαλό) γουστάρουνε Γιάννη Λάτσιο.

Εντυπωσιάστηκα, λοιπόν, όταν μετά την πρώτη προβολή του σόου πολλές κυρίες με αναζήτησαν για να μου δηλώσουν τον θαυμασμό τους για τον συγκεκριμένο «τύπο» άντρα. Κατάλαβα ότι γουστάρουνε τρελά το στυλ Λάτσιου-και τέλος.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ…

Έχω φτιάξει ένα υπέροχο (έτσι μου είπανε) κατσικάκι στην λαδόκολλα. Το ψήνω στους 75 βαθμούς από τις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, το έχω μαρινάρει με λεμόνι και σάλτσα μουστάρδας, έχω βάλει σκόρδο, φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο και κάτι ακόμη ψιλά… αλλά δεν θα σας πω, γιατί καμία σωστή μαγείρισσα δεν δίνει ακριβώς την συνταγή, έχει μαγειρέψει η φίλη μου η Έρη μια ΥΠΕΡΟΧΗ μαγειρίτσα που καθ’ ομολογίαν του «αγοριού μου» είναι η 2η γυναίκα στην ζωή του που φτιάχνει μαγειρίτσα σωστή.

Η 1η ήταν η γιαγιά του και η 2η η φίλη μου (καταλαβαίνετε, όταν το ομολογήσει άντρας αυτό, πόσο επιτυχημένη είναι η μαγειρίτσα…). Έχω επίσης βάλει στο ψυγείο ένα σούπερ γλυκό με βάση το γιαούρτι, και ξεκινάμε 12 άνθρωποι να τρώμε στις 3 το μεσημέρι, τσουγγρίζοντας τα αυγά… για να ΦΤΑΣΟΥΜΕ… στις οκτώ και μισή να δηλώνουν τρεις κυρίες της παρέας: «Να φεύγουμε, για να δούμε τον Γιάννη… βγαίνει στις εννιά…»

«Ποιος Γιάννης βγαίνει στις εννιά;» ρωτάω, γιατί έχουμε πιει τέσσερα μπουκάλια άσπρο κρασί «κτήμα Αργυρού» (σας το προτείνω, αν σας αρέσει το λευκό) και δεν έχω γρήγορα αντανακλαστικά.

«Έχει dancing με τον Γιάννη» απαντά αποστομωτικά η κολλητή… «Με τον Γιάννη; Dancing; Άλλαξε ο τίτλος του σοου και δεν το ξέρω Ερούλα;»

«Έλα παιδί μου τώρα, είναι υπέροχος… Τον είδες την τελευταία φορά; Η φωνή του δεν είναι υπέροχη;»

«Καλά, να σκεφτείς ότι η αδελφή της Δανάης μού τηλεφώνησε για να βάλω Αντένα την προηγούμενη Κυριακή» πετάχτηκε η άλλη φιλενάδα, ξανθιά επίσης, διαιτολόγος και βιοχημικός …

«Τι σας αρέσει στον Λάτσιο;» ρώτησε «η κατινάρα» ο συμμαθητής μου, ο οποίος επιχειρεί να φλερτάρει την Έρη 23 χρόνια ανεπιτυχώς.

Εκεί ξεσπάει κατά ριπάς η επιχειρηματολογία και των δύο (ξανθιών):

«Είναι ευγενής, είναι κύριος, έχει σούπερ φωνή, δείχνει ότι αφοσιώνεται στην γυναίκα που έχει απέναντι, έχει στυλ, έχει τρόπους, έχει παιδεία, δεν μοιάζει τσιγκούνης (αυτό πάλι πώς το βρήκαν βλέποντας μία εκπομπή;), είναι ψύχραιμος, είναι πολύ ωραίος άντρας».

Το αγόρι μου, βλέποντας το ξέσπασμα ενθουσιασμού από το γυναικείο κοιν , έκανε την πρόταση ασκαρδαμυκτί. «Ε! καθίστε να το δούμε εδώ όλοι μαζί».

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ομολογώ ότι, επειδή με άφησαν μόνη στην κουζίνα να τακτοποιώ τα πιάτα, έχασα το ξεκίνημα της εκπομπής. Αποτέλεσμα, να μην δω την φιλενάδα μου την Πιπιλή.

Από την Κουλιανού και κάτω όμως είδα…

Παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που έβλεπα ήταν αντίξοες, γιατί κάθε που η κάμερα έδειχνε τον Λάτσιο… άκουγα τις ξανθιές να σχολιάζουν… διάφορα… κατάλαβα ότι:

1. Την ίντριγκα στην εικόνα την δημιουργεί αναμφισβήτητα η παρουσία του Λάτσιου. Ευτυχώς που δέχθηκε να είναι.

2. Η κριτική των υπολοίπων μελών της επιτροπής μοιάζει τόσο σωστή, που γίνεται αδιάφορη.

3. Η Γκαλένα… ενδυματολογικά έμοιαζε σαν να ετοιμαζότανε να περάσει οντισιόν σε ταινία με θέμα τον «Καλιγούλα».

4. Η Ζέτα καλλίτερη από την πρώτη φορά… αλλά για να επικοινωνήσει δεν αρκεί να είναι όμορφη. Μοιάζει να αποφεύγει να εκφραστεί, να κινηθεί ή να απομακρυνθεί από συγκεκριμένες λέξεις , από φόβο μήπως ξεφουσκώσει το ποστίς… Ζέτα μου είσαι κούκλα, δεν χρειάζεσαι ούτε ψεύτικα μαλλιά, ούτε ψεύτικες βλεφαρίδες… Βγάλε το σώμα σου από «τον γύψο», δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Καταλαβαίνω ότι όταν το μαλλί είναι τόσο κρεπαρισμένο και τόσο στημένο, τέλειο για φωτογράφιση, αλλά όχι για ζωντανό σόου, η γυναίκα αισθάνεται σαν κολλημένη με ψαρόκολλα. Σε ένα σόου με θέμα τον χορό, την κίνηση, την αρμονία, την ρευστότητα, τα μαλλιά της παρουσιάστριας δεν μπορεί να είναι ΑΚΙΝΗΤΑ.

5. Στους διαγωνιζόμενους ήθελα έναν ακόμη με το εκτόπισμα της Φωτεινής Πιπιλή. Δεν με προκαλεί να δω ούτε ο Μπούμπουρας, ούτε η Κουλιανού, ούτε ο Σόμερ, ούτε η Μαγγίρα. Θα ήθελα απρόβλεπτους καλεσμένους. Θα ήθελα έναν «Λάτσιο» στους διαγωνιζόμενους…

6. Τα φώτα τα βρήκα τέλεια.

7. Η Ευγενία Μανωλίδου, χόρεψε για μας που βλέπαμε από το σπίτι χειρότερα από την πρώτη φορά και βαθμολογήθηκε καλλίτερα από την πρώτη προσπάθεια.

Τέλος, αυτά μπόρεσα και με μεγάλη προσπάθεια διέκρινα, καθώς το κοινό δίπλα μου ήταν… Λιατσίτσες. Τι φανατισμός Θεέ μου!

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ Η ΠΟΛΗ!

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΛΕΙΠΕΤΕ!

ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΚΟΝΣΕΡΒΑ» ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ»

ΠΟΣΟ ΕΠΛΗΞΑ ΜΕ ΤΑ «ΝΕΑ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ» ΣΤΟ ΣΤΑΡ!

Πόσο, μα πόσο… ξεπερασμένη η θεματολογία του δελτίου του Σταρ πια. Νομίζω ότι χρειάζεται… άμεσο λίφτιγκ.

Το Σάββατο της Ανάστασης οι τηλεθεατές μοιραστήκαμε την αγωνία της καταμέτρησης των «επωνύμων» που πήγαν στο Ντουμπάι, εγκαταλείποντας την Μύκονο!

«ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ!» σκέφτηκα. Μετά από σκληρή δημοσιογραφική έρευνα, το ΣΤΑΡ απέδειξε ότι στο Ντουμπάι πήγαν η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και μάλλον ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια και το μωρό.

Κι εδώ τίθεται ένα αναπάντητο ερώτημα… Μήπως -γράφω μήπως- μερικοί λοξοδρόμησαν για Αμπού Ντάμπι; Τον κοιτάξαμε λίγο περισσότερο δημοσιογραφικά τον προορισμό; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν παρακμάζει η Μύκονος, όταν τα συγκεκριμένα έξι ζευγάρια δεν την επιλέγουν ως πασχαλινό τους προορισμό, όσο και να κρατήσει ο Γαλάτης την χαμένη τιμή της Μυκόνου… θα χρειαστεί ενισχύσεις…

Αλλά υπάρχουν και άλλοι, σκέφτηκα, εκτός από τους συγκεκριμένους έξι. Πού κρύφτηκαν οι άλλοι; Με υποβρύχια σαλπάρανε για να μην τους εντοπίσει ο Τσιλιμπουνιδάκης; Τι μιζεραμπιλιτέ ήταν τούτη;

Επόμενο τρυφερό θέμα στο δελτίο του Σταρ, η Τζούλια στον Επιτάφιο… «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!»

Δεν σας γράφω τίποτα άλλο, για να μην θεωρηθώ εμπαθής. Τα φιλιά μου και τα λέμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης