ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι ζώδιο είναι η Μύκονος. Λογικά δεν πρέπει να είναι «ψάρι» γιατί στα ψάρια έχει μπει ο Δίας, άρα ευνοούνται.

Πολύ λυπάμαι το νησί. Αλήθεια. Το πρώτο «χτύπημα» το δέχθηκε τρεις μήνες πριν, όταν το πλασάρισμα της παραλίας του Αχλά στην Άνδρο, ανέδειξε το συγκεκριμένο νησί και τη συγκεκριμένη παραλία, στην πρώτη γραμμή της μόδας, για τους φετινούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Το δεύτερο χτύπημα όμως μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη φήμη και τον τουρισμό της πατρίδας του Γιάννη Γαλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕ Ν ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ»

Αυτό ήταν το τίζερ – τρειλερ, του Σταρ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

ΑΝΑΚΑΘΙΣΑ, μετακινώντας το κουτάβι που κοιμότανε στον καναπέ.
Είναι πρόβλημα, σκέφτηκα. Το ζεύγος Κοροξενίδη θα απουσιάσει από τη Μύκονο το φετινό Πάσχα και το ΣΤΑΡ, πλασάρει την είδηση σε τρέιλερ. Ταυτόχρονα δεν κάνει τίποτα για να αντισταθμίσει την απώλεια. Δηλαδή, θα μπορούσε ο Μαλέλης αν οι εξελίξεις δεν ήταν τόσο μη αναστρέψιμες για το νησί, να συνέχιζε την είδηση με τις προσωπικότητες που θα κυκλοφορήσουν εκεί… Η Ρία Αντωνίου θα πάει άραγε; Η κυρία Μπάστα ένα πέρασμα; Η Ανθή από το μοντελοριάλιτυ του Αντένα;
Τίποτα … Ούτε καν, ένα πλάνο με ένα φουλ σπαγγάτ του Γιάννη Γαλάτη μπροστά στο Μύλο…

ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ DANCING ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ.

Την συγκεκριμένη παραγωγή ήθελα να την δω για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η Φωτεινή Πιπιλή και η δεύτερη η συμμετοχή του Γιάννη Λάτσιου στην κριτική επιτροπή.

Μεταξύ μας, όταν έμαθα ότι η Φωτεινή Πιπιλή, δέχθηκε να χορέψει, σκέφτηκα ότι προφανώς είναι υγιέστερο να ασχοληθεί με τον χορό και το τραγούδι από την Νέα Δημοκρατία και την πολιτική. Συγνώμη αλλά… δεν κατάλαβα, άσχετα με το φιλανθρωπικό του θέματος, γιατί θα έπρεπε να δω μια πολιτικό να χορεύει «τσα – τσα – τσά», την περίοδο που η Ελλάδα και η Μύκονος περνάνε δύσκολες στιγμές.

Όμως επειδή ξέρω ότι είναι «έξω καρδιά» προγραμματίστηκα να την δω.
Οοοοοολοι οι άλλοι μου ήταν παντελώς αδιάφοροι, μέχρι την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο Γιάννης Λάτσιος στην κριτική επιτροπή .Πολύ καλά έκαναν οι παραγωγοί που το πρότειναν και πολύ καλά έπραξε που αποδέχθηκε , με δεδομένο ότι οι παίκτες ήταν αδύναμοι να ιντριγκάρουν το κοινό, κατά την γνώμη μου.

Η άνεση που έχει στην κάμερα, φάνηκε και στη ζωντανή σύνδεση με την Γιώτα Μιχαλοπούλου στο δελτίο του Αντένα νωρίτερα. Αν και το πλάνο το δικό του με την Ζέτα ήταν από τα πιο «άχαρα» για «ζωντανή σύνδεση», με δεδομένο ότι ήταν όρθιοι, εκείνος κινήθηκε με μεγαλύτερη άνεση δίπλα στην αμήχανη παρουσιάστρια, η οποία διατήρησε «δεμένα» τα χέρια της, όση ώρα διάρκεσε η κουβέντα τους.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Στηθήκαμε λοιπόν στο κρεβατάκι μας, εγώ με καφέ χωρίς τσιγάρο, ο διπλανός μου με καφέ, τσιγάρα και σοκολάτες.

Για την Ζέτα δεν μου έκανε κανένα σχόλιο… Σαν να μην την είδε. Τη γυναίκα «κριτή» της επιτροπής, μου την χαρακτήρισε σαν «Κλάρα Μπελ»… και ενθουσιάστηκε με την Φωτεινή Πιπιλή, αλλά …έψαχνε τους παίκτες!!!!

Δεν είχε καταλάβει ότι οι παίκτες ήταν μπροστά του…( χα ! χα !χα ! ) …Με το που ξεκινάει η Ευγενία ….διπλωθήκαμε στο γέλιο καθώς φανταζόμασταν τον Αδωνι , να τραβολογιέται στο παρκέ , σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει , την φιγούρα των γοφών η Ευγενία ……Όσο βλέπαμε την Μανωλίδου , μου έλεγε … «καλά …η Φωτεινή το ίδιο ξεγοφιάστηκε και εκείνη ;;;;…..Που είναι οι παίκτες» ;;;; «Την Φωτεινή ξέρω ότι θα την δούμε τελευταία όσο για τους παίκτες είναι .. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΥ»!!!!!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΤΩΡΑ

Ηταν πώς να το πω… Καταρχάς διέθετε την γοητεία της αυστηρότητας. Έχει πάντως έναν κινηματογραφικό αέρα κοσμοπολίτη . Τον κάνεις δηλαδή να ανάβει πούρο στο Ritsh , στο Παρίσι , αλλά …αν ήμασταν συμπαίκτες σε πόκα…(ιδέα δεν έχω αν ξέρει) μου μοιάζει να μπλοφάρει συχνά. Δηλαδή… σε ξεγελάει αρχικά με τις καλοσύνες και μετά … σου έρχεται αστροπελέκι το «εξάρι»…

ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ» ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Φυσικά η φιλενάδα μου η «μπουμπού» που ήταν στα παρασκήνια του σόου , μου τα είπε όλα . Η Μαγγίρα και η Μανωλίδου δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Η Μαγγίρα μάλιστα καταχάρηκε που την βαθμολόγησαν καλλίτερα από την Μανωλίδου , αλλά η «μπουμπού» μου είπε ότι «ούτε βλέμμα», «ούτε νεύμα».

Εξαιρετική εντύπωση έκαναν οι πολύ καθαρές τουαλέτες . Το σαπούνι , οι πετσέτες , τα χαρτιά …όλα άψογα . Φυσικά και τα μέτρα ασφαλείας , πιο < ασφαλείας > και από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ ! Τους έβγαλαν όλους έξω , ελέγχθηκαν όλα τα. πράγματα , ο χώρος ψάχτηκε και από τον σκύλο και μετά …..μπήκε ο κόσμος .

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Η Ζέτα , αφού στην αρχή μας είπε ότι οι κυρίες θα χορέψουν τσατσά και οι κύριοι Τάγκο ,δήλωση που δημιούργησε μεγάλη έκπληξη , καθώς περιμέναμε να δούμε τον Σάββα Μπούμπουρα , να χορεύει Τάγκο με τον Σταμάτη Γαρδέλη, μετά… μας είπε ότι ο Σταμάτης είναι παρουσιαστής, μετά …επεχείρησε να το διορθώσει λέγοντας ότι είναι μεγάλος παλιός πρωταγωνιστής, μετά….ευτυχώς που ο Σταμάτης Γαρδέλης έκλεψε την παράσταση χορεύοντας το άρωμα Γυναίκας  με σπασμένο χέρι .

Συγνώμη, έγινα και εγώ «Λάτσιος»….

«Επτά» έβαλε στον Γαρδέλη, για τον οποίο, ο Ευαγγελινός είπε ότι: μεταξύ Πατσίνο και Γαρδέλη, προτιμά… Γαρδέλη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ…

Σωστό ως ροή να τοποθετηθεί η Φωτεινή τελευταία στους διαγωνιζόμενους. Όλα τα πρόσωπα που προηγήθηκαν ήταν αναμενόμενα. Το να δεις γνωστά μοντέλα, ηθοποιούς, παρουσιάστριες, παρουσιαστές, ακόμη και αθλητές να χορεύουν είναι κάτι που δεν σε κάνει να παρακολουθείς σαν να βλέπεις πιγκουίνους στην Ψαρού, δηλαδή …βαριέσαι.

Το να αποδέχεται συγκεκριμένο ρόλο, ένας πολιτικός, μία πολιτικός, ένας επιχειρηματίας, μία Υπουργός έχει ενδιαφέρον. Υπό αυτή την έννοια η Πιπιλή έκανε την διαφορά…

Με δεδομένο λοιπόν ότι προφανώς ο στόχος είναι να προσελκύσει η συγκεκριμένη παραγωγή, ανθρώπους που δεν μας έχουν συνηθίσει σε ρόλους – ατραξιόν ,γιατί μαζικά όλοι έκαναν αναφορά στην ηλικία της Φωτεινής, υποστηρίζοντας ότι : «ο χορός δεν έχει ηλικία»…που σημαίνει …ότι δεν χρειαζόμασταν την επισήμανση για να καταλάβουμε τι σκεφτόντουσαν.

Τελικά η μειοψηφία είναι εκείνη που δεν δίνει σημασία στους τύπους . Δεν θα ήταν κακό όμως να προσφέρουμε στην ζωή μας το δικαίωμα στην έκπληξη .

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΝΥΧΤΑ

Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα περιέργεια να δω την «Παταγονία».

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΚΑΙ καθώς είχε συνεχή ροή ειδήσεων για την έκρηξη βόμβας στα Πατήσια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης