ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ :

ΤΗΝ <<ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΥΓΙΑ >>

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρόνια τώρα πίστευα ότι η γυναίκα που ο Αλέξης Κούγιας αποκαλεί «η γραμματέας μου» πρέπει να είναι εξαιρετικά ιδιαίτερη και χαρισματική για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του διαπρεπούς ποινικολόγου.

Οφείλω να αναφέρω ότι ο ίδιος ο Αλέξης πολλές φορές σε συνεντεύξεις του έχει αναδείξει τον ρόλο της, αφού εκείνη γνωρίζει καλύτερα και από εκείνον το πρόγραμμα που ξεκινάει, σύμφωνα με δηλώσεις του, στις 7 το πρωί και ολοκληρώνεται γύρω στα μεσάνυχτα. (Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να κατέγραφα με κάμερα την ζωή αυτής της θαυμάσιας κοπέλας, η οποία διαχειρίζεται την συγκεκριμένη προσωπικότητα.)

Την Παρασκευή όμως υποκλίθηκα στο ταλέντο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

(Πρωταγωνιστές: Ο πατέρας της Τζούλιας, ο Αλέξης Κούγιας, τα SMS , ΕΓΩ και τα ΚΙΝΗΤΑ)

(Χώρος δράσης: Ο «αέρας» του «μεσημεριανού εξπρές»)
(Θέμα: ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑ επεισόδιο 32ο)

(Περίληψη προηγούμενων)

Η Τζούλια έχει ξεπουλήσει με την ταινία μικρού μήκους.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ

Υποστήριξε ότι η ερμηνεία της, όπως και η χρήση της νταμιτζάνας με σαμπάνια, προήλθε από το πολύ πιοτί σε ένα κλαμπ ένα βράδυ, όπου μετά (το πιοτί) δεν κατάλαβε τον σαματά των ηλεκτρολόγων, ούτε διέκρινε τους τεχνικούς στο ξενοδοχείο. Απλώς νόμιζε ότι το συγκεκριμένο αγόρι, όταν πίνει και ανεβαίνει, ξεσηκώνεται και για να αποδώσει θέλει τεχνική τηλεοπτική υποστήριξη. Για να μην εξαρτώνται λοιπόν από ερασιτέχνες ή από τα συνεργεία βάρδιας των καναλιών (προ κρίσης, γιατί με την κρίση κόπηκαν οι βάρδιες), το αγόρι συνεργάζεται με ιδιώτες και ξενοδοχεία που διαθέτουν στρογγυλές μπανιέρες και καλή ηχομόνωση.

ΞΑΦΝΙΚΑ, το d.v.d κυκλοφορεί, η Τζούλια κλαίει από ντροπή, ξεσηκώνει τον Αλέξη Κούγια, εκείνος τους συνεργάτες, τρέχουν όλοι μαζί στο Πέραμα, μαθαίνει ο Κούγιας τα νέα, θυμώνει σε ανθρώπινο επίπεδο, ετοιμάζει αγωγές σε Γαλλία, Ελλάδα, ενώ στοχοποιείται και το Μονακό… Επικηρύσσεται ο Γάλλος και εμείς… με το που βλέπουμε τον Αλέξη να αναλαμβάνει την συγκεκριμένη πελάτισσα νιώθουμε ανατριχίλα, γιατί είναι και η μέρα που φεύγει ο Παπανδρέου να συναντήσει τον Σαρκοζί.

Καταρχάς, ομολογώ ότι με το που ενεπλάκη το όνομα του Αλέξη Κούγια, εγώ αμφιταλαντεύτηκα… Δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ να πιστέψω ότι ο Αλέξης θα διέθετε δέκα λεπτά της ζωής του, αν δεν είχε διαβεβαιώσεις ότι η Τζούλια παρασύρθηκε!!!

Ο Αλέξης και οι συνεργάτες του, την ώρα που γράφανε μηνύσεις και αγωγές στα ελληνικά και στα Γαλλικά, η Τζούλια κανόνιζε με την Τατιάνα βεγγέρα. Ο Κούγιας, πολυάσχολος, δεν παρακολουθεί ΑΝΤΕΝΑ. Παρακολουθεί όμως ο Τράγκας, που είναι διαχρονικός φίλος του Αλέξη. Αποφασίζει λοιπόν ο Γιώργος να τηλεφωνήσει στον ποινικολόγο. Επιλέγει να τον πάρει νωρίς το πρωί, μια και οι δύο είναι πρωινοί τύποι (αυτοί ξυπνάνε γύρω στις πεντέμιση, έχουν πιει τα τσάγια με τα μέλια γύρω στις έξι, και στις επτά… ξεκινάνε το κέντημα). Μαθαίνει λοιπόν από τον Γιώργο τα καμώματα της πελάτισσας, δηλώνει άγνοια ο Αλέξης για την συνέντευξη στην Τατιάνα (πάλι καλά που το έμαθε από φίλο και όχι από κανέναν άλλο), αποκαλύπτει ότι έχει μια ιδιόχειρη επιστολή της Τζούλιας και ότι της είχε απαγορεύσει να μιλήσει σε οποιοδήποτε κανάλι.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΟ (ΣΠΙΤΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΩΝ)

Όσο η εκπομπή της Τατιάνας είναι στον αέρα, στο σπίτι των Αλεξανδράτων είναι βέβαιο ότι η τηλεόραση είναι γυρισμένη στο Άλτερ. Λογικό οι άνθρωποι να μην αντέχουν να ακούνε και να βλέπουν. Ο πατέρας της δεν απαντά σε κανένα τηλέφωνο (πώς να απαντήσει ο άνθρωπος;). Του γράφω μήνυμα. Μου απαντά ότι δεν θέλει να πει το οτιδήποτε πια και ότι είχε ζητήσει από τον Αλέξη Κούγια να βοηθήσει την κόρη του.

(ΣΤΟ ΣΤΑΡ)

Ο Λιάτσος κλείνεται στο γραφείο του και τηλεφωνεί στην μητέρα της Τζούλιας. Το Σταρ (που νοιώθει πιο χαϊβάνι από τα κουτάβια), θέλει να βρει τρόπο να διατηρήσει την αξιοπιστία της πληροφορίας. Οι γονείς της Τζούλιας συναποφασίζουν να διαβαστεί επιστολή από την μητέρα της. Ο Λιάτσος κάνει συνέντευξη με το ακουστικό στο αφτί.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στο Σταρ εμφανίζονται (στην εκπομπή της Ελεονώρας εγώ τα είδα), οι θέσεις του πατέρα της Τζούλιας, ο οποίος πιστεύοντας ότι το παιδί του κάνει άστατη ζωή, απευθύνθηκε στον Αλέξη Κούγια για να τον βοηθήσει, ως έμπειρος νομικός.

Η Μαρία Ιωαννίδου, δασκάλα της Τζούλιας, δηλώνει στην εκπομπή μας ότι για την εξέλιξη της αρτίστας ευθύνη έχουν οι γονείς, που την σταμάτησαν από το σχολείο. Εκείνη την στιγμή έρχεται μήνυμα στο κινητό μου από τον πατέρα της Τζούλιας, ότι τα παιδιά του έχουν τελειώσει το γυμνάσιο της Γλυφάδας, ΤΕΕ και έχουν σπουδάσει στο ΙΕΚ – ΑΚΜΗ, κομπιούτερ και δημόσιες σχέσεις. Το μεταφέρω ως στοιχείο – πληροφορία. Απαντώ ευγενικά με ένα καινούργιο μήνυμα, μεταφέροντας στην Μαρία την δήλωση μήνυμα του Ζήσιμου Αλεξανδράτου. Το κοντρόλ με πληροφορεί ότι ο Αντένα μεταδίδει ότι η Τζούλια κάνει στους γονείς μήνυση. Μια που μου το λένε, μια που το γράφω στον κύριο Αλεξανδράτο και μια που χάνω κάθε επαφή, γιατί όπως μαθαίνουμε από τον Τσιλιμπουνιδάκη ο άνθρωπος έφυγε χωρίς τα χάπια του από το σπίτι του, γιατί αρχίζει να τρέχει η αυτόφωρη διαδικασία …

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Ο Πατέρας έχει φύγει από το σπίτι. Δικηγόρος της Τζούλιας εμφανίζεται άλλος πια και όχι ο Αλέξης Κούγιας. Δικηγόρος του πατέρα της αρτίστας είναι ο κύριος Κατοπόδης. Η πλευρά της καλλιτέχνιδας εκτιμά ότι την συκοφαντεί ο πατέρας, η πλευρά των γονιών υποστηρίζει ότι το μόνο που ζητούσανε ήταν βοήθεια και κατεύθυνση νομική από τον Αλέξη Κούγια για να βοηθήσουν το παιδί τους. Ο πατέρας της Τζούλιας πριν τραπεί σε φυγή μου είχε γράψει ότι στον Αλέξη που τον εκτιμά ως νομικό και άνθρωπο έχει στείλει γραπτώς τις θέσεις του. Εμείς στην εκπομπή έχουμε καλεσμένο τον Νίκο Ζερβό. Είναι τόσο συγχυσμένος με την αρτίστα και τον μάνατζερ που κοντεύει να του φύγει το καπέλο… Η κουβέντα μαζί του κρατάει ένα εικοσάλεπτο. Στο στούντιο είναι και η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου. Η Μαρία Ιωαννίδου δεν είναι, γιατί δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει άλλη φορά για την Τζούλια. Ο Ζερβός αμείλικτος όμως και πιο απόλυτος ακόμη και από τον Κώστα Πρέκκα για τον ρόλο του μάνατζερ.

Τον αποχαιρετάμε. Πάμε σε διαφημίσεις. Κατά την διάρκεια των διαφημίσεων πήγα στο περίπτερο να αγοράσω τσίχλες. Ο περιπτεράς με ρώτησε αν ξέρω τον σύζυγο της Τζούλιας. Του είπα ότι αυτόν τον έχει δει μόνο ο Νίκος Αποστολόπουλος. Πηγαίνω στο στούντιο. Βγαίνουμε στον αέρα. Έχουμε συνδεθεί πια με την Αίντα Τζαβέλα, την γνωστή. Συζητάμε σαν να είμαστε στο αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα», στο Πάντειο, το κατά πόσο ο νομοθέτης καλύπτει τον γονιό όταν εκείνος θέλει να προστατεύσει το παιδί του ακόμη και αν έχει ενηλικιωθεί. Εγώ αναπτύσσω απόψεις, έτοιμες για να τις καταθέσω στον Δημήτρη Τσάτσο. Η Αίντα Τζαβέλα με κοιτάζει χαμογελαστά. Σκέφτομαι ότι ένα επταράκι το έχω από εκείνη, ενώ η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υμνεί την νομική μου επιχειρηματολογία… Στο σημείο εκείνο αναφέρομαι στην επικοινωνία του πατέρα μέσω μηνυμάτων με τον ποινικολόγο Αλέξη.

ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ
(Το «κόκκινο τηλέφωνο» κουδουνίζει…)

«Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ»  μας ενημερώνει η Ράνια Ματαφιά. («Νανά γι’ αυτό που είπες θέλει να μιλήσει»)… Με πιάνει ανατριχίλα. Αν η Αίντα μου βάλει επτά και ο Κούγιας άσσο, θα κοπώ, σκέφτομαι (η αλήθεια είναι ότι το ποινικό και το οικογενειακό πάντα με ενθουσίαζαν).

(ΦΩΝΗ ΚΟΥΓΙΑ): «Είμαι εκτός Αθηνών και με ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ… είπε ότι ο πατέρας της Αλεξανδράτου μου είχε γράψει μέιλ… Δεν μου είχε στείλει μέιλ, αλλά sms».

(Σκέψη Νανάς σε συννεφάκι)

Ουφφφφ… Επιβεβαιώνει ο Αλέξης την γραπτή επικοινωνία τους.

«Δεν θα αναλάμβανα ποτέ την Τζούλια, αν ήξερα ότι θα στρεφότανε εναντίον των γονιών της, γιατί έχω ηθικό θέμα… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ… ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΕΡΒΟ (σημ …Ο Ζερβός έχει αποσυρθεί από το λινκ τρία τέταρτα πριν).

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου πήρε τον λόγο, ο Αλέξης ρώτησε δύο φορές με ποια κυρία ομιλεί, γιατί ήταν στον δρόμο και δεν είχε εικόνα… και μετά από κανένα τεταρτάκι κλείσαμε τις γραμμές.

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;

Μην κουράζεστε, θα σας βοηθήσω.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ, δεν είναι μία απλώς ταλαντούχα εργαζόμενη.

Εκτός της δουλειάς γραφείου, εκτός της διαχείρισης κρίσεων που έχουν να κάνουν με την πολυπλοκότητα των ρόλων που φέρει ο Αλέξης, εκτός από την διαχείριση των προτεραιοτήτων στο πελατολόγιο, εκτός του ξεκαθαρίσματος της Ατζέντας, εκτός των ραντεβού, εκτός των ταξιδιών που οργανώνει… ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ!

Διότι την Παρασκευή δεν μετέφερε απλώς στον Αλέξη το τι έλεγα εγώ, αλλά και το τι είπε ο Νίκος Ζερβός. Αυτό, το να κρατάει ροή δηλαδή, προφανώς δεν τον κάνει μόνο με το Άλτερ. Θα το κάνει σίγουρα με όλα τα κανάλια και τις εκπομπές.

ΛΟΙΠΟΝ: Για την βαριά ανθυγιεινή εργασία της, που έχει να κάνει με την καταγραφή ΡΟΗΣ ΑΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΩ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΥΓΙΑ

Στις ΜΟΥΣΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ …….

Χρόνια τώρα υπομένει δίπλα του τις όποιες καταστάσεις με ιώβεια υπομονή
ΑΝ είναι η γνωστή σε όλους μας ΕΜΕΙΝΕ …..ΑΞΙΑ ! ΑΞΙΑ ! ΑΞΙΑ !
( Μα τον είχες ενημερώσει ΚΑΙ για τον Ζερβό;;;;)
Τι να σου πω Αλέξη μου, είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος!!!

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης