ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ 

Σαρδέλα, μου μοιάζει ότι τελευταία στιγμή αποφύγαμε θερμό επεισόδιο με τη Γαλλία. Ο θεός της Ελλάδας, βλέπεις…Υπάρχει, τελικά! Μόλις αποφάσισαν και μας ενημέρωσαν γραπτώς οι συνεργάτες του κυρίου Κούγια, ότι θα υποβάλουν μήνυση και αγωγή στη Γαλλία, εναντίον του Γάλλου παρτενέρ της Τζούλιας, έσκασε το συμβόλαιο της αρτίστας με την εταιρεία… και ξαναμπήκαν οι φρεγάτες στον ναύσταθμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα θα φταίει ο Αιμίλιος Λιάτσος (και όχι Λάτσιος) να βγάλει το χέρι από το παράθυρο του δελτίου και να την μπατσίσει ε; Σε ποιανού τον ώμο έκλαιγε τις πρώτες μέρες που η μπουκάλα έκανε τσάρκα στην επικράτεια; Στου Λάτσιου. Δεν έλεγε ότι την παρέσυρε εκείνος που συνευρέθη με αποτέλεσμα να βιώνει η ίδια τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας;

Μέχρι και τον Φρέντυ Γερμανό, είδαμε «ως παράπλευρη απώλεια» να εμπλέκεται στον κύκλο εκείνων που συνάντησαν το χαρισματικό κάποτε κοριτσάκι, Τζούλια Αλεξανδράτου.

Μετά τον Φρέντυ Γερμανό, η επόμενη δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην ιστορία του ροζ dvd με λάθος ρόλο είναι η Μαίρη Κοντολούρη του STAR…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ!

Σαρδέλα, ήταν και πρωί, έβλεπα Μελέτη και ακούω ότι η Μαίρη Κοντολούρη, η πολύ καλή συνάδελφος που ασχολείται με διεθνή θέματα, ανέλαβε πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει στην εταιρεία παραγωγής της Γαλλίας που συνεργάζεται με τον περιστασιακό σύντροφο της Τζούλιας στο Παρίσι, με σκοπό να εντοπίσει τον ερμηνευτή -ηθοποιό – περιστασιακό παρτενέρ της Τζούλιας.

Στην άλλη γραμμή, η Γαλλίδα, ευγενέστατη, ζητά κάποιες πληροφορίες περισσότερες από τη Μαίρη, για να ενημερώσει τον Γάλλο, ο οποίος, όπως μαθαίνουμε, λείπει για… δουλειές σε άλλη χώρα! ( μμμμ… τις μάθαμε τις δουλειές του Σαρδέλα, 500 Ευρώ το «επεισόδιο»).

«ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ» απάντησε η Γαλλίδα στη Μαίρη Κοντολούρη.

Σε αυτό το σημείο αναδεικνύω την ψυχραιμία της δημοσιογράφου, η οποία, γελώντας, επαναλαμβάνει την ιδιότητά της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗ

«ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΧΑΡΙΕΣ» , ο Γάλλος, Σαρδέλα. Καταλαβαίνω, δηλαδή, εγώ τι; Ό,τι και εσύ. Η Τζούλια δεν του πλασαρίστηκε ως αρχάρια.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ VS ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗ

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη στο Ο.Κ . Είπε για την Ελένη Μενεγάκη ό,τι περίπου πιστεύει πολύς κόσμος. Δικαίως ή αδίκως τη «θέση Λαμπίρη» τη συμμερίζονται πολύ.

Το ερώτημα είναι γιατί ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ. Αυτό, πάλι, δεν χρειαζόταν, γι’ αυτό στέλνουμε στην Ελένη μια κόκκινη καρτ βιζίτ.

ΤΙ ΕΜΑΘΑ

• Την Τρίτη 9 του μηνός, ο πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ψηφιακής. Με πληροφόρησαν ότι πραγματικά ενθουσιάστηκε. Εκεί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι έχουν κατορθώσει να παράγουν προϊόν διεθνών προδιαγραφών.

• Η Ράνια Θρασκιά, φυσικά, κουβεντιάζει με διευθυντικά στελέχη καναλιών, αλλά από το «κουβεντιάζει»  μέχρι «υπογράφει σε τρεις μέρες» υπάρχει μεγάλη απόσταση.

• Πολύ ενδιαφέρουσα η εκπομπή που ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πολύ πρωτότυπη, μου μοιάζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσαν.

• Η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη, τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, μας υπενθυμίζει τη σημασία του έρωτα, της αγάπης και της αφοσίωσης. Στο Μέγαρο Β.& Μ Θεοχαράκη, στις 8:30 το βράδυ, παρουσιάζει το βιβλίο «Αγαπημένε μας, Σάκη». Είναι ένα βιβλίο που η Σέσσυ έγραψε για τον άνδρα της, έναν χρόνο μετά …
Οι περισσότεροι συνάδελφοι ξέρουν ότι η σχέση των δύο αυτών ανθρώπων έμοιαζε σχεδόν μοναδική ….
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Λόλα Νταϊφά. Θα παρευρεθεί ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης