ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαρδέλα, πριν ανοίξουμε τα θέματα προβληματισμού μας, να ξέρεις ότι, αυτό το Σ.Κ , η ψυχολογία μου θα εξαρτηθεί άμεσα από την επίδοση του Εργοτέλη. (Κατάλαβα, απέχεις από τα αθλητικά δρώμενα).

Φίλη μου, περάσαμε ταραχή στο σόι τις τελευταίες μέρες. Ξεσκεπάστηκαν οι δραστηριότητες της θείας Ασημούλας. Χανότανε, βλέπεις, για ώρες. Το κινητό κλειστό και πολλές ώρες στο face. Ναι, καλέ, είναι στο face με το ψευδώνυμο
«lady Assi» και φωτογραφία ένα μαύρο γάντι!
Μέχρι που έφτασε η Μαρία Σολωμού και δήλωσε ότι «Όλες οι γυναίκες θα μπορούσαν να είναι με έναν άντρα σαν τον Πάνο Μουζουράκη». Εκεί, καθησυχάσαμε. Βλέπαμε τη θεία χαμένη και νομίζαμε ότι πιθανόν να είναι το Αλτσχάιμερ. Αλλά… αφού όλες οι γυναίκες θέλουν τον Μουζουράκη, ανάμεσά τους κυκλοφορεί και η θεία. (σκεφτήκαμε). Την πήραμε, στο τέλος, με το καλό, (μετά τη δήλωση Σολωμού) και… με τις ατράνταχτες αποδείξεις που είχαμε, το παραδέχθηκε. Την απελευθερώσαμε, γιατί ήθελε να τηλεφωνήσει στο love radio στον Τάσο Τρύφωνος και στη Μαργαρίτα Δρούτσα, για να του κάνει «call me».

ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ;
Την Πέμπτη, καλή μου, στο Μεσημεριανό Xpress. Τι να σου πω, Σαρδέλα μου, πιο εύκολα έσβησε το σιδέρωμα της Σπυριδούλας από το κορμί (Τι να σου λέω τώρα για εκείνη την ιστορία, δεν είχε γεννηθεί ούτε η προγιαγιά σου, Σαρδέλα. Ήταν τέλος πάντων ένα παιδάκι που το κακοποιούσαν σιδερώνοντάς το…) παρά το σύγκαμα από κατούρημα στη Μαρία Ιωαννίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για τη δραματική αποκάλυψη έδωσε η απαγωγή βρέφους από το Μαιευτήριο Έλενα… (Το παιδάκι, ευτυχώς, βρέθηκε. Το είχε απαγάγει γυναίκα, η οποία ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος, τα κανάλια μετέδιδαν την είδηση από το πρωί της Πέμπτης…Τέλος πάντων, αφού το παιδάκι βρέθηκε και παραδόθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του, εμείς στο πανελάκι μας συζητούσαμε με τον Δημήτρη Φρέσκο, τη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου,τον Γιώργο Φιλιππάκη , τον Μιχάλη Λαγάνη , τον Στρατή Λημνιό, το γεγονός). Η Βάσια ρώτησε, λοιπόν, τη Μαρία για το θέμα. Τελικά, ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος, Σαρδέλα, για τις τραυματικές μνήμες που μπορεί να εγείρει η επικαιρότητα. Η Μαρία Ιωαννίδου, λοιπόν, παρεμβαίνοντας για να σχολιάσει, θυμήθηκε ότι είχε γεννηθεί και εκείνη στο « Έλενα». Εκεί την άφησαν κατουρημένη, όπως είπε, με αποτέλεσμα να συγκαεί στα φτερνάκια της, στα οποία φτερνάκια, τα σημάδια παραμένουν μέχρι σήμερα.
Ομολογουμένως, αφεντικό, που παρακολουθείς και εσύ την ιστορία, υπήρξε μια αμηχανία στο πλατό … Προφανώς, επιχειρούσαμε να σκεφτούμε όλοι την αίσθηση, (Ο Δημήτρης Φρέσκος, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, ο Στρατής Λημνιός, Ο Γιώργος Φιλιππάκης) από την τελευταία φορά που συγκαήκαμε. Κοιταχτήκαμε μεταξύ μας, ενώ εγώ δεν σου κρύβω, αφεντικό, θυμάμαι, ναι, θυμάμαι ότι από την εποχή μου το ταλκ κυκλοφορούσε ελεύθερο. Με συνοπτικές διαδικασίες κλείσαμε και τα δύο θέματα και εκείνο της απαγωγής του παιδιού και εκείνο του συγκάματος της Μαρίας.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ :

Η ΑΪΤΗ, Σαρδέλα, το υιοθετημένο Λυκοσκυλάκι, ήδη απολαμβάνει τη φιλοξενία. Διαθέτει σπίτι μεζονέτα και την έχουν στα όπα – όπα όλοι οι συνάδελφοι εκεί.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στην πρωινή εκπομπή των Λυριτζή Οικονόμου θα είναι σε τόνους του λευκού και του καφέ. Στο πλατό θα υπάρχουν δύο τραπέζια, ενώ στην εκπομπή τα δελτία θα μεταδίδονται με τη μορφή «τίτλων». Οι δύο παρουσιαστές δεν θα είναι καθιστοί συνεχώς, θα σηκώνονται, θα περπατάνε, θα ξανακάθονται.
Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

ΤΟ «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» με την Πόπη Τσαπανίδου

Θα διαθέτει καναπέ μισοφέγγαρο, στον οποίο θα κάθεται η παρουσιάστρια φυσικά. Η Πόπη θα συνεχίσει να κινείται στο στούντιο, αλίμονο! Προχθές έμαθα ότι έγινε η σύσκεψη των ρεπόρτερ της εκπομπής με τον Κώστα Τσακανίκα και την Πόπη.
Πού έγινε η σύσκεψη; Στο γραφείο της Πόπης, στον πρώτο όροφο. Το συγκεκριμένο γραφείο είναι μικρομεσαίο σε διαστάσεις για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ. Καθιστοί ήταν η Πόπη και ο Κώστας και όλοι οι άλλοι όρθιοι. Κατ’ αρχάς υπάρχουν πουφ που δεν πιάνουν χώρο. Γιατί να μην γινόταν η σύσκεψη στον πέμπτο όροφο, ο οποίος διαθέτει αίθουσα για τέτοιες μαζώξεις; Μα, όρθιοι; Εκτός και αν αυτό σημαίνει ότι η δουλειά θα είναι «του ποδαριού».

Την Πόπη, πάντως, τη γουστάρω πάρα πολύ, είδα και τη φωτογράφιση στο Down – Town. Εξαιρετική. Τόσο, όσο.

ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ
Από Δευτέρα αναλαμβάνει επισήμως ο νέος πρόεδρος ο κύριος Γαμπρίτσιος, για τον οποίο -μέχρι τώρα- μόνο καλά λόγια ακούγονται.
ΜΑΘΑΙΝΩ, όμως ότι υπάρχει προβληματισμός για τα νούμερα της πρωινής ενημερωτικής ζώνης με Αρβανίτη – Μπιζόγλη, ενώ διθυραμβικά έχει υποδεχθεί το κοινό τη Μαρία Σαράφογλου.

Ο ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, δεν έχει παρουσιάσει κάποια δυσανεξία προς το παρόν, όσον αφορά στη Eurovision.

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ, τηλεοπτικώς, μου αρέσει ξανθιά.

Φεύγω τώρα, γιατί… πρέπει να δουλέψω και λίγο. Φιλιά και θα σας γράψω.
Η συμβουλή της μέρας από το μπικουτί.
Χρησιμοποιείστε άφοβα το ταλκ παντού. Προστατεύει από υγρασία, κάλους, συγκάματα, φουσκάλες, ερεθισμούς, κνησμό, αλλεργίες και ιδρώτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης