ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ – ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ – ΧΩΡΙΣ BREAK – ΧΩΡΙΣ ΠΑΥΣΗ σε εξέλιξη μόνιμη:

Οι χωρισμοί, οι βέρες, τα μονόπετρα, οι δικηγόροι, τα «κέρατα», οι υποψίες, τα υπονοούμενα, η «κόκκινη γραμμή», τα κλειδιά πίσω από την πόρτα, οι καταθέσεις, οι βίλες, (όλες στα βόρεια προάστια), τα τζιπ, οι φωτογραφίες, τα κλάματα, το «Ε 9», οι εταιρείες, τα συμβόλαια, τα εξοχικά, τα νησιά (Μύκονος, Μήλος, Άνδρος, Μυτιλήνη, Κως), οι έκτακτες εκδόσεις , τα χαμένα κιλά , οι λόγοι της ανορεξίας , οι παράπλευρες απώλειες, οι φίλοι, τα εμπλεκόμενα κανάλια , το ψαχτήρι του επιχειρηματία, οι ακροβολισμένοι ρεπόρτερς, τα δελτία τύπου, οι γείτονες, ο Τσιλιμπουνιδάκης να μιλάει με τα θυροτηλέφωνα, οι αδελφές Ράντη, οι «κοριοί» στα σπίτια, οι φωτογραφίες με τα βράχια, οι αστρολόγοι, ο χειρομάντης Καραφουλίδης, και ξανά η «κόκκινη γραμμή», αλλά και συγκρίσεις: «Οι κουμπάρες. Πόσο ίδιες και πόσο διαφορετικές;», αφιερώματα με τίτλο: «οι εξομολογήσεις καρδιάς του Αντρέα Μικρούτσικου», «τα δύο χρόνια σιωπής της Δήμητρας, «οι γονείς του επιχειρηματία», «ο αδελφός του σαραντάχρονου δηλώνει: ο αδελφός μου δεν είναι τέτοιος τύπος», αναπάντητα ερωτήματα δεκάεξι μέρες του τύπου, «πόσο κεφάτος ήτο ο επιχειρηματίας βλέποντας την Ελένη και πόσο αντικρίζοντας την Τζένη;, «ποιος ζήτησε να μάθει και πότε, πού έχει την σελήνη και πού τον Πλούτωνα;», «σε δικηγορικό κολοσσό η Ελένη για να ρυθμίσει τα περιουσιακά», «με πόσα νεσεσέρ θα φύγει ο Γιάννης Λάτσιος από την βίλα Μελίσσια», «συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το καρναβάλι για τους Φιλιππινέζους στην Βίλα Μελίσσια. Ντυμένος «δένδρο» ξεπρόβαλε ο Φιλιππινέζος μπάτλερ της Ελένης για να βγάλει τα σκουπίδια στον δρόμο»… Η Φαίη Σκορδά διευρύνει τις γνώσεις της στην Γεωγραφία, καθώς αναρωτιέται: «Το Κεφαλάρι είναι στην Κηφισιά;» Η Ελένη και ο Γιάννης συντρώγουν Παρασκευή βράδυ σούσι στο Κεφαλάρι. Η σκηνή που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός θυμίζει στιγμιότυπο Χιτσκοκικής ταινίας. Πίσω από τα στόρια του ρεστοράν φαίνεται ο σκελετός των γυαλιών του Γιάννη, η μισή μύτη του και τα δύο από τα πέντε δάχτυλα του ενός χεριού …«Πόσο έχει αδυνατίσει ο Γιάννης Λάτσιος»!!! Λέει η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στο πάνελ της, μια μέρα που όλοι αναζητούν, αν φοράει το μονόπετρο του Γιώργου στο χέρι της ή όχι, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να της το αγόρασε τρία νούμερα μικρότερο και να πήγε πίσω το μονόπετρο για άνοιγμα .

Το ένα ζευγάρι της επικαιρότητας έφαγε σούσι στο Κεφαλάρι, το δεύτερο ζευγάρι επικοινωνεί μέσω καναλιών τις προθέσεις του δύο χρόνια μετά τον χωρισμό, (μάθαμε ότι Δερβίσης ονομάζεται ο δικηγόρος της Δήμητρας όπως αποκάλυψε ο Αντρέας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αντένα ) , το τρίτο ζευγάρι , Ψωμόπουλος – Αλεξανδράτου το έχει ρίξει στο κέφι. Εκείνη , αφού κρέμασε τις κουρτίνες στο καινούργιο της σπίτι , ανέβηκε στις μπάρες και χόρεψε με ένα φίλο της, αφού προηγουμένως έδωσε ρεπό στους αστυνομικούς του τμήματος της Νέας Ερυθραίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλ’ αυτά, παρόλ’ αυτά, γράφω, η Μαριέτα Χρουσαλλά μαθαίνουμε ότι συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις προετοιμασίες ενός γάμου , που σύμφωνα πάντα με τις δημοσιογραφικές διαρροές, έχει ξεκινήσει ως προετοιμασία από τα Χριστούγεννα του 2008 . Η Σοφία Αλιμπέρτη θυμήθηκε, ως ξανθιά πια , ότι έκανε one night stand με τον Πάριο ( απογοητεύοντας όσους περιμέναμε μια λίγο πιο Kinky , συνέντευξη). Η Μαρία Σολωμού δηλώνει ότι σε πέντε χρόνια θα έχει «κλείσει ως ηθοποιός» αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τις ανασκαφές…

ΟΟΟΟΟΟΟΛΑΥΤΑ ….ΜΑΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ, χωρίς ανάσα, χωρίς διάλειμμα, χωρίς μπρέικ, σε ντεκόρ όπου μπερδεύονται σερπαντίνες, πλαστικές κιτσάτες κόκκινες καρδιές, μάσκες μπαμπουίνων, λαγάνες, η Μπήλιω Τσουκαλά που στα θέματα πολιτισμού , συμπεριέλαβε τον «χωρισμό Λάτσιου – Μενεγάκη», για να φτάσουμε την Παρασκευή πριν την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ , ο Γιάννης Αι Βάζης να «κλείνει το σπίτι» στην τηλεθέαση του όμορφου κόσμου, μιλώντας για την Παταγονία και να τους χαρίζει στο τελευταίο τέταρτο της εμφάνισή του, μονοψήφιο.

Η ΣΑΡΔΕΛΑ είναι υπέροχη στο ράδιο αρβύλα. Παρακαλώ το όνομά της να δίνεται πιο συχνά στον αέρα όπως προτείνω να μεγαλώσει και ο ρόλος της στην εκπομπή.

Ερώτηση – Απορία: Μήπως η Ματθίλδη Μαγγίρα αντί να μιλήσει στον «αέρα» τηλεφωνικώς με δημοσιογράφους καναλιών για τον ρόλο της στο σόου του Αντένα «Ελλάδα έχεις ταλέντο», να μιλούσε με τα στελέχη του σταθμού ή εκείνα μαζί της (δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει πρώτος τι) για να μάθει αν θα είναι στο παιχνίδι ή αν δεν θα είναι;

ΜΑΘΑΙΝΩ, επίσης ότι η Μαντόνα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα προσωπικά τους οι σταρς στην Ελλάδα , έχει αναβάλλει την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση θεμάτων που την αφορούν, για να μην υπάρξει επικοινωνιακό «γκαπ».

Προσέξτε τα «σαρακοστιανά» με ρέγουλα. Καλή εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης