Η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο δυνατή η αίσθηση της γεύσης της.

Όμως όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η μαγειρική του Βασίλη Καλλίδη και της Ελένης Ψυχούλη, αποδείχτηκε το πιο δυνατό αντιβιοτικά στην περίπτωση της παρουσιάστριας.

Με το δικό της μοναδικό τρόπο, «όρμηξε» στο φαγητό την ώρα της μαγειρικής και δοκίμασε… τα πάντα, κάνοντας τα γνωστά επιφωνήματα αποδεικνύοντας ότι η γεύση επανήλθε, εξαιτίας φυσικά του μοσχαριού.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου