Τον ερμηνευτή Σταύρο Μυλωναδάκη φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην εκπομπή του της τηλεόρασης της Ζούγκλας «Με το Λι και με το Λάμδα».

Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης, έρχονται για δεύτερη φορά, στη μουσικοθεατρική σκηνή «ELIART», για δύο μόνο Παρασκευές, στις 25 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που χαρακτηρίζει τις ζωντανές εμφανίσεις του Γιώργου και του Σταύρου Μυλωναδάκη είναι η άμεση σχέση και η επαφή με το κοινό! Μέσα από τα τραγούδια που έχουν επιλέξει να πουν, δημιουργείται ένας διάλογος και μία διαδραστική σχέση που ξεφεύγει από το προγραμματισμένο και φτάνει στα όρια του “αυθόρμητου” και αυτού που εκείνη την ώρα θέλει να «ακούσει η ψυχή»!

Δυο ώρες πρόγραμμα με τραγούδια και διασκευές δικές τους, αλλά και μια επιλογή από έλληνες παλαιότερους και σύγχρονους τραγουδοποιούς και συνθέτες, όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ,ο Νίκος Παπάζογλου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Ορφέας Περίδης αλλά και μια επιλογή από αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια σε σύγχρονες ενορχηστρώσεις. Στα πλήκτρα / πιάνο ο Γιάννης Μούτσος

(Το απόσπασμα της εκπομπής)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 25/1 και 1/2 2013.

Τιμή εισιτηρίου – 10 ευρώ με κρασί

Κρατήσεις τηλ. 210 34 77 677

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ELIART:
Κωνσταντινουπόλεως 127, Στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
http://www.eliarttheater.gr/

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης