Τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο γραφείο του συμβολαιογράφου με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργο Αλαϊάδη να «αρπάζονται» με φόντο το στοίχημα των 200.000 ευρώ, θα παρουσιάσει απόψε (23.15 Extra 3) η εκπομπή «Ζούγκλα».

Το σίριαλ συνεχίζεται μετά τις καταγγελίες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής για τη μεζονέτα του υπουργού Υγείας στο Μαρούσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, ο Γιώργος Αλαϊάδης, προχωρά σε νέες καταγγελίες κατά του υπουργού που αφορούν την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΠΕ», συμφερόντων Άδωνι Γεωργιάδη και οι οποίες κατατέθηκαν στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράϊκου.

Επίση, όλο το πόρισμα φωτιά του Σώματος Εκλεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» τον Μάιο του 2013.

Η «Ζούγκλα» μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή προβάλλεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλας πατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης