Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας VETO, η οποία κυκλοφορεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αύριο, Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο φύλλο του VETO της Κυριακής κυκλοφορεί με νέες αποκαλύψεις και πλούσια θεματογραφία.

Ειδικό δικαστήριο για τους καταστροφείς της Ελλάδας
«Σπρώχνουν» τον Καραμανλή στο εδώλιο της Εξεταστικής. Πώς η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά σπάει τα δεσμά με τον τέως πρωθυπουργό και φέρνει πιο κοντά την κλήση του στην Επιτροπή της Βουλής για τις ανταλλαγές. Οι «νταβατζήδες», το σύστημα Σημίτη και τα εκατομμύρια. Ο «στρατηγός» Τσουκάτος έστησε τον μηχανισμό του εκσυγχρονισμού και οι προμηθευτές του Δημοσίου έπαιρναν υπουργούς φτωχούς και τους έκαναν πλούσιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γ. Καρατζαφέρης: Το… παιδί του λαού στο club της εξουσίας
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέλος πλέον της «Αθηναϊκής Λέσχης» των μεγαλοαστών.

Βίβιαν Μπουφούνου: Η γυναίκα (βιος και πολιτεία) σύμβουλος της Λούκας Κατσέλη!
Ποια είναι η πολυδιορισμένη σε θέσεις-κλειδιά Παρασκευή Μπουφούνου, που είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο των 30.000.000 «χαμένων» ευρώ της ΕΤΒΑ Finance.

H Σοσιαλίστρια της 5ης Λεωφόρου
Η Θοδώρα από την Πέλλα θέλει λούσα και κορδέλα. Πώς «έφαγε» τον εκσυγχρονιστή Πασχαλίδη και πλεύρισε τη «νέα γενιά» μέσω Πετσάλνικου, για να καταλήξει σε υπουργικό θώκο και να λανσάρει τα πανάκριβα συνολάκια της.

Δάσκαλοι – golden boys στα γραφεία υπουργών
Και εκπαιδευτικοί σε γραφεία υπουργών με μπόνους στον μισθό. Την ίδια στιγμή που υπάρχουν κενά στα σχολεία, εκπαιδευτικοί με «γνωριμίες» παίρνουν απόσπαση για μια θέση δίπλα σε πολιτικό, λαμβάνοντας επιπλέον μισό μισθό.

Πίκρα και σιωπή – «Δεν κάνω όνειρα πια»
Το ξέσπασμα της θυμωμένης γενιάς. Σαράντα νέα παιδιά (πολύ θυμωμένα), που βλέπουν τις επιπτώσεις της κρίσης να ανατινάζουν το μέλλον τους, μιλάνε χωρίς να χάνουν το χιούμορ τους.

Το απαγορευμένο βιβλίο για τον άρχοντα Τόλη!
Το έγραψε (χωρίς τη συγκατάθεση του λαϊκού βάρδου) η αδελφή του, Παναγιώτα, μαζί με τον γιο της (και ανιψιό του), Απόστολο.

VF

Au revoir ΟΣΕ
Ο στρατηγικός έρχεται, οι σιδηρόδρομοι που ξέραμε τελειώνουν. 1η Ιουλίου φτάνει στην Ελλάδα ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών με το «τελευταίο χαρτί» για τον Οργανισμό. Αυξήσεις στα εισιτήρια, περικοπές στα δρομολόγια. Κόβεται όλη η Πελοπόννησος, πλην Πάτρας. Στο «κόκκινο» Δυτική και Ανατολική Μακεδονία.

Η βενζίνη γκαζώνει για τα 2 ευρώ
Στα καύσιμα τα τέλη κυκλοφορίας. Καταργείται ο φόρος πολυτελείας στα Ι.Χ.. Εισήγηση στα χέρια του Παπακωνσταντίνου και της Μπιρμπίλη.

Τα 6+1 σενάρια συγχωνεύσεων και το άγριο παρασκήνιο για τις τράπεζες
Με κεφαλαιοποιήσεις και κέρδη σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και με την απειλή νέων υποβαθμίσεων ορατή, οι τραπεζίτες πιέζονται ανοιχτά πλέον να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για πιθανές συμφωνίες.

Piazza

Η νύχτα που άλλαξε τη ζωή της Θώδη
Τι πραγματικά συνέβη στο εξοχικό της στην Αρκίτσα. Το αίμα, τα κεριά και οι μάσκες στο τζάκι. Τα ύποπτα ευρήματα στο εξοχικό και το νέο μυστήριο με τη νοσηλεία της.

Η Κατερίνα πάντα με ένα ποτήρι μπροστά στον φακό
Δροσερά κοκτέιλ και τεκίλες είναι τα αγχολυτικά της Κατερίνας Παπουτσάκη, κάθε φορά που ποζάρει στον φακό!

Προσωπικά δεδομένα
Ο Πάνος Καμμένος απαντά σε 34 δύσκολες ερωτήσεις

Vetomag

Έρευνα: Άρτος ή θεάματα;
Πόσο επηρεάζει η οικονομική κατάσταση το τοπίο της ψυχαγωγίας; Με τη σκιά του ΔΝΤ να απλώνεται ακόμα και… στον ύπνο μας, η τέχνη και ο πολιτισμός λειτουργούν ως «έξοδος κινδύνου» από το ασφυκτικό περιβάλλον. Πόσο οικονομικά δυνατή, όμως, είναι πλέον αυτή η «έξοδος»;

Τα κινητά της κρίσης
Η νέα πραγματικότητα δημιουργεί νέες αντιστάσεις

Πάμε θερινό;
12+1 ταινίες κάτω από τ’ αστέρια

Sport

H AEK ζει
Οι τρεις κινήσεις-ματ της Ένωσης για να μπει σφήνα σε ΠΑΟ – Ολυμπιακό. Νέος επενδυτής, γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια με σφραγίδα του Μελισσανίδη και μεταγραφές ουσίας.

Κόλπα «αιωνίων»
Τα σενάρια πώλησης Σισέ και Νίνη από τους «πράσινους» και η κίνηση Κόκκαλη με Λεμονή, Γκαγκάτση, Πέτρο.

Εθνική ανησυχία
Γιατί ζώνουν τα φίδια τον κόουτς Ότο;

Οι προσφορές του VETO

Μη χάσετε τρεις μεγάλες προσφορές με την έκδοση των 4 ευρώ του VETO.

Ο Κιάνου Ριβς είναι «Ο Μικρός Βούδας» στην καταπληκτική ταινία του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι.

«Το βίβλιο της ζούγκλας: Μια φίλη για το Μόγλη», μία ταινία κινουμένων σχεδίων για όλα τα παιδιά.

Το DVD «Σαββόραμα», με όλη την παράσταση από το Μέγαρο Μουσικής, που ολοκληρώνει τη συλλογή του Διονύση Σαββόπουλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης