Μεγάλες αποκαλύψεις στο νέο φύλλο του VETO της Κυριακής, που κυκλοφορεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αύριο, Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα.

VETO

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έφαγαν» τον Τσαλικίδη για τις μίζες

Με πρόσχημα το C4I παρακολουθούσαν πολιτικούς που τα έπαιρναν από τη Siemens. Το μοιραίο «λάθος» του νεαρού τεχνικού της Vodafone και γιατί έσπευσαν να του κλείσουν μία για πάντα το στόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταιγίδα νέων μέτρων τον Μάιο

Πρόσθετους φόρους σε καύσιμα, ακίνητα και κινητά τηλέφωνα, επιπλέον περικοπές στον Δημόσιο Τομέα και κύμα απολύσεων συμβασιούχων σχεδιάζει να ανακοινώσει μέχρι τις 15 Μαΐου η κυβέρνηση, με στόχο την εξοικονόμηση 14 δισ. ευρώ. Αυξάνονται οι πιέσεις για περικοπή του 14ου μισθού και στον Ιδιωτικό Τομέα.

Μυστικό τετ α τετ Καραμανλή-Ντόρας

Η μυστική συνάντηση του τέως πρωθυπουργού με την Ντόρα Μπακογιάννη που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η προσπάθεια αναθέρμανσης των σχέσεών τους μετά την 29η Νοεμβρίου.

VF

Μαθήματα επιβίωσης για την επόμενη ημέρα

Αναλυτικά παραδείγματα για το πόσο θα πληρώσουμε την κάθε ρύθμιση και ποιες θα είναι οι πραγματικές απώλειες για τους μισθωτούς όλων των κατηγοριών.

Το πάρτι τελείωσε, τα λουκέτα έρχονται

Χαριστική βολή στην ήδη τελειωμένη αγορά. Πρόβλεψη σοκ για 100.000 ανέργους στον τομέα της οικοδομής μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ταλαντούχος κ. Σαφά και τα μυστικά του deal για τον Σκαραμαγκά

Ποιος είναι ο άνθρωπος-κλειδί του Abu Dhabi Mar και πώς η συμφωνία για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά απειλεί «γαλλογερμανική ναυμαχία» σε ελληνικό έδαφος.

PΙΑΖΖΑ

Η «πριγκίπισσα» του Λυκαβηττού

Η ωραία Τόνια Βασιλοπούλου μας «ξεναγεί» στους πολυτελείς χώρους του Saint George και αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από τη διαμονή μεγάλων stars της εγχώριας και διεθνούς showbiz.

Το σκληρό πορνό της Τζούλιας!

Ο Γάλλος παρτενέρ, η φημολογούμενη αμοιβή των 200.000 ευρώ και ο πανικός στα περίπτερα.

Ανθή Τσομπανίδου: Ποιοι με πίεζαν να πηγαίνω σε ροζ ραντεβού

Η Ανθή από το «Next Top Model» μιλά για όσους προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν.

VETOMAG

Florence and the Machine

«Τα media μπορούν να σε τρελάνουν». Τρυφερή και ταυτόχρονα σκληρή, η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Florence Welch αποκαλύπτει έναν κόσμο φτιαγμένο από όνειρα και εφιάλτες λίγο πριν επισκεφθεί τα μέρη μας…

Απόδραση από την κόλαση

Η απίστευτη ιστορία τριών αδελφών που απέδρασαν από την κόλαση της αίρεσης «Τα παιδιά του Θεού», αφού βίωσαν μία άνευ προηγουμένου σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Ταξίδι στην Παταγονία

Η γη του πάγου με τους θυελλώδεις ανέμους, τους εκπληκτικούς γαλάζιους παγετώνες και τους θρυλικούς γκαούτσος που οδηγούν τα ατέλειωτα κοπάδια των βοοειδών, είναι το όνειρο κάθε ταξιδιώτη που θέλει να ζήσει για λίγο στο απόλυτο βασίλειο της φύσης.

Sport

Ελαφρά ταξιαρχία σε θέση μάχης για νέες κατακτήσεις

Το πικρό μυθιστόρημα του Απόλλωνα Σμύρνης από το χαμένο πρωτάθλημα του 1963 έως τα πλαστικά γήπεδα (σήμερα) του Περιφερειακού.

«Man to man» με την τραγωδία του

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχασε και τους τέσσερις αδελφούς του, μαθαίνοντας σε δύο περιπτώσεις τα φρικτά νέα μέσα στο γήπεδο…

Η γαζέλα του ΝΒΑ στον Βύρωνα

Η σταρ του Αθηναϊκού Κάντις Ουίγκινς είναι πανέτοιμη να οδηγήσει την πανίσχυρη ομάδα της στον τελικό του Eurocup.

Οι προσφορές του VETO

Αυτή την εβδομάδα το VETO σας κάνει τρεις μοναδικές προσφορές.

Reservoir Dogs

Μία ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο με τους Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τιμ Ροθ, Κρις Πεν.

Ο Αστερίξ και οι Βίκινγκς

Η μεταγλωττισμένη ταινία που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι.

Μάνος Λοΐζος: Για μία μέρα ζωής

Τραγούδια αξέχαστα, ερμηνευμένα από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης