Ο σωστός σύζυγος στέκεται στο πλευρό της συζύγου. Αυτό έκανε και ο Νίκος Ευαγγελάτος, λίγες ώρες μετά το κόψιμο της εκπομπής της Στεφανίδου από τον ΑΝΤ1. Ο Νίκος Ευαγγελάτος πήρε θέση.

«Δε θα αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί, γιατί αλλιώς θα γράψω πολύ σκληρά λόγια για κάποιους και τις πρακτικές τους…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναγνώστες δεν έμειναν ασυγκίνητοι στα λόγια του Νίκου. Σχολίασαν: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς… ο Αντ1 οφείλει μια συγνώμη στην Τατιάνα… ό,τι καλό είχε ο Αντ1, το έδιωξε με τον πιο άνανδρο τρόπο…»

Εμείς ξεχωρίσαμε ένα από αυτά. Το μήνυμα του Παντελή στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τι είπε ο Παντελής στον Ευαγγελάτο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παντελής, αφού εκθείασε την «κομμένη» εκπομπή, επισήμανε το πόσο περίεργη του φαίνεται η απόρριψη από το τηλεοπτικό σκηνικό, τόσο του ίδιου του Ευαγγελάτου, αλλά και της Στεφανίδου. Γιατί, κακά τα ψέματα, ποιος θα έλεγε δυο χρόνια πριν, ότι το λαμπερό ζευγάρι θα μείνει εκτός τηλεόρασης και δεν θα τον περνούσαν για τρελό;

Αλλά το άξιον απορίας ήταν άλλο στο μήνυμα του Παντελή… Ο Παντελής θυμήθηκε τη φωτιά του 2005 στις εγκαταστάσεις του Alpha και του Channel 9… Και στη φωτιά απέδωσε την αποτυχία της προσπάθειας του Νίκου Ευαγγελάτου, που τότε είχε αναλάβει, με μια πολύ ισχυρή διευθυντική θέση, το Channel 9.

Και ο Παντελής συνεχίζει: Γιατί φοβάμαι ότι ξέρεις πολλά για πολλούς σε πολλά επίπεδα και δεν τους είσαι «συμβατός», όπως πολλοί σου «συνάδελφοι».

Τι εννοεί ο Παντελής; Γιατί σκάλισε τη μνήμη του και μαζί τη δική μας; Θέλει να μας πει κάτι άραγε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης