Δεν είμαι εριστική σε κανέναν! Απλά εξηγώ ότι εγώ σαν Βάσω δεν βλέπω λογικό να κάνετε τόσο ντόρο για τους καφέδες! Και μην μπερδεύεις καφέ με μανάβικο, κάθε μαγαζί έχει τη χασούρα του. Τώρα αν εσείς πιστεύετε ότι 1,50 ευρώ ένας καφές είναι ακριβός θα επιμείνω στην τσιγγουνιά.

Σας εξήγησα από την αρχή ότι για κάποια μαγαζιά έχετε δίκιο αλλά μην τους παίρνει όλους η μπάλα! Κοιτάξτε τους καταλόγους, κάντε παράπονα στους αρμόδιους αλλά μην κατηγορείται τους μαγαζάτορες ότι σας κλέβουν. Μόνοι σας τα δίνετε δεν σας τα παίρνουν, καταλάβετε το!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κάτι τελευταίο όταν έχω δίκιο έτσι φέρομαι και στους πελάτες δηλαδή σ’ αυτούς που νομίζουν ότι πάνε σε ένα μαγαζί και έχουν πάντα δίκιο και πιστέψτε με κυρία Μαρία ότι δεν χάνω καθόλου το δίκιο μου. Δεν μπορείς και δεν πρέπει πλέον να είσαι σε κανέναν στρατιωτάκι, πρέπει να έχεις θάρρος και πυγμή για να επιβιώσεις. Εμείς εδώ στην επαρχία έτσι είμαστε, λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τώρα αν εσάς σας πιάνουν κορόιδα στην Αθήνα, όχι μόνο για τον καφέ, φταίτε. Μην πάτε!!

Και όταν λέω για έξοδα ειλικρινά δεν έχετε ιδέα τι πληρώνουμε, κοιτάτε μόνο τι μπαίνει στο ταμείο και όχι τι βγαίνει. Και μάγκας για μένα είναι οποίος έχει τα κότσια να κινηθεί διαφορετικά και με ντοκουμέντα, γιατί με πορδές δεν βάφονται τα αυγά κύριε Πανό. Αυτά που λες εδώ πες τα εκεί που πρέπει για να πιάσουν τόπο. Ευχαριστώ.

Βάσω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης