Η πρώτη ύλη το σιτάρι κοστίζει 0.16 ΕΥΡΩ/κιλό, δίνει 700γρ αλεύρι τύπου70%,με το οποίο φτιάχνουμε 1 kg ψωμί. Ποιος αλευροβιομήχανος ή αρτοποιός θα μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί πουλάνε το ψωμί από 2.5-3.5 ευρώ/κιλό; Η τιμή του ψωμιού δεν μειώθηκε όταν το σιτάρι υποχώρησε από τα 0.35 στα 0.16. Αντιθέτως η τιμή του γάλακτος υποχώρησε 30%.Μήπως το CARTEL της συντεχνίας των αρτοποιών είναι ισχυρότερο;

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΤΣΙΟΣ