Πως είναι δυνατό η ακατέργαστη ζάχαρη να είναι πιο ακριβή από την επεξεργασμένη; Συγκεκριμένα πάνω από τέσσερις φορές πιο ακριβή!!!Γιατί στην Ελλάδα τα υγιεινά τρόφιμα είναι πανάκριβα; Αυτό το μονοπώλιο στην αγορά πόσο θα συνεχιστεί; Μπαίνουμε στο 2010 και στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχουν προϊόντα παγκόσμιας φήμης με ποιότητα! Ενώ γέμισε η αγορά από προϊόντα Ταϊλάνδης και από άλλες χώρες (για μεγαλύτερο κέρδος εφόσον τα αγοράζουν πιο φθηνά και τα πουλάνε ακριβά) με προδιαγραφές μη Ευρωπαϊκές.     

Οδυσσέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης