Με τη νέα της καμπάνια, η ΜΑΜΟΣ μας ταξιδεύει στα χρόνια του Πέτρου Μάμου, δημιουργού της ιστορικής μπύρας. Η δίψα για γνώση, η εσωτερική ανάγκη για εξέλιξη και η αγάπη για δημιουργία πρωταγωνιστούν σε μία ταινία που μας ταξιδεύει στο μεταίχμιο του 19ου και του 20ου αιώνα.
Θέλοντας να εξελίξει τα όσα ο πατέρας του Λορέντζος ξεκίνησε, ο Πέτρος Μάμος αρχίζει το ταξίδι του. Γεμάτος όνειρα ο Πέτρος Μάμος ξεκινάει για το Μόναχο για να σπουδάσει στην Ακαδημία Ζυθοποιών. Αποκτώντας γνώση και κατάρτιση, εργαζόμενος παράλληλα σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στην Ευρώπη, επιστρέφει στη χώρα τουμε τον τίτλο του πρώτου διπλωματούχου Έλληνα ζυθοποιού. Με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα, έμπνευση, γνώση και μεράκι φτάνει στην Πάτρα για να δώσεινέα πνοή στο εργοστάσιο Ζυθοποιίας του πατέρα του.
Κάπως έτσι, η μπύρα ΜΑΜΟΣ αποκτά μία ολότελα δική της προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ηαπλότητακαι η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύσητης την κάνουν πραγματικά ξεχωριστή.
Η νέα ταινία της ΜΑΜΟΣ, αποτελεί την απόδειξη πως όταν το ασίγαστο πάθος και το άπαυστο μεράκι «ζυμωθούν» με τη γνώση και την αυθεντικότητα, το αποτέλεσμα μένει ανεξίτηλο στο χρόνο.
Δείτε τη νέα καμπάνια:
Λίγα λόγια για την ιστορία της ΜΑΜΟΣ:
Η ιστορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ ξεκινάει από το 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα, για να ακολουθήσει μια πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις. Ο γιος του, Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός. Με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.
Εισήγαγε εξαιρετικές ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς από τη Γερμανία και την Τσεχία και εξέλισσε τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές. Το στοιχείο της μπύρας ΜΑΜΟΣ που τη χαρακτηρίζει σε αυτό το πέρασμα των χρόνων είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της.
Ο Πέτρος Μάμος είχε προσαρμόσει την μπύρα στην ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές προτιμήσεις. Ήταν μια μπύρα που έβρισκε κάποιος στη Μεγάλη Βρετάνια, αλλά και στο μεγαλύτερο ζυθοπωλείο της Αθήνας. Μια ελληνική μπύρα που εξάγονταν στο εξωτερικό και ήταν το πρώτο ελληνικό προϊόν ζύθου το οποίο έλαβε διεθνή βραβεία: χρυσό βραβείο αγνότητας και γεύσης στη Διεθνή Έκθεση της Τεργέστης το 1898, Δίπλωμα Τιμής μετά Χρυσού Μεταλλίου στη Διεθνή έκθεση Αθηνών.