Η zougla.gr επικοινώνησε με αρκετούς επωνύμους, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού της Eurovision και τους ζητήσαμε να μας σχολιάσουν τα αποτελέσματα.

Εύα Καϊλή, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πανέμορφη βουλευτή τη βρήκαμε να παρακολουθεί την Eurovision μαζί με την οικογένειά της. Όπως μας είπε ήταν και λίγο «ταλαιπωρημένη» με την υγεία της, αφού έπαθε πρόσφατα υπερκόπωση. Αναμενόμενο μια και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό ήταν υπερβολικά φορτωμένες.

Τι είχε να πει η Βουλευτής του Πασόκ για τη φετινή διοργάνωση και τον Σάκη; Από εδώ το πήγε, από ‘κεί το πήγε, πάλι στην πολιτική κατέληξε!

«Ήταν αναμφισβήτητα μια πολύ ακριβή παραγωγή η φετινή διοργάνωση. Ήταν και μια τεράστια διαφήμιση για τη χώρα μας, χωρίς να έχει σημασία το αποτέλεσμα… Και είναι σημαντικό η Ελλάδα να κάνει τέτοιες καλές εμφανίσεις στο εξωτερικό. Τουλάχιστον να έχουμε μια σημαντική παρουσία σε θέματα καλλιτεχνικά και πολιτισμού γιατί στην πολιτική, τώρα τελευταία, δεν έχουμε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μαριέττα Χρουσαλά, παρουσιάστρια

Η Μαριέττα είδε τη φετινή Eurovision από τις Σπέτσες όπου και πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον αγαπημένο  –και μέλλοντα σύζυγό της- Λέοντα Πατίτσα.

Μιλήσαμε αρκετές φορές μαζί της κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνεχώς μας διέκοπταν περαστικοί και κάτοικοι του νησιού που πήγαιναν να της πουν πόσο όμορφη είναι! Ακούστε τι έχει να πει για τον Σάκη, τα αποτελέσματα και τη φετινή διοργάνωση.

 

Νανά Παλαιτσάκη, δημοσιογράφος

Με φοβερό κρυολόγημα η Νανά μας, που το κόλλησε από τον «καλό» της όπως μας εξήγησε, τρομάξαμε να καταλάβουμε τη φωνή της!

Η Νανά τα είχε προβλέψει τα αποτελέσματα… δυστυχώς. Ακούστε την και εσείς.

 

Άγγελος Πυριόχος, δημοσιογράφος

Έξαλλος ο Άγγελος με τις αδελφές Μαγγίρα!

Και αφού μίλησε για όλους και για όλα τελείωσε τις δηλώσεις του και με το φοβερό «Α! ήταν εκεί και ο Σάκης…». Ακούστε τον!

 

 

Γιώργος Σατσίδης, παρουσιαστής-δημοσιογράφος

Ο Γιώργος έβλεπε τη Eurovision στο σπίτι μαζί με αγαπημένους φίλους και είχε τα καλύτερα λόγια να πει για τον Σάκη, όχι όμως και για το τραγούδι…

«Ο Σάκης είναι εξαιρετικός περφόρμερ και χαρισματικός πάνω στην σκηνή. Εμείς που τον γνωρίζουμε και προσωπικά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε επίσης ότι είναι και πολύ καλό παιδί. Ανεξάρτητα όμως από τη Eurovision, έχει βγάλει καταπληκτικά τραγούδια και κάποια από τις μεγάλες του επιτυχίες θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει τα Ευρωπαϊκά charts. Δεν είναι απαραίτητο το τραγούδι αυτό να είναι το «This is our night» που τραγούδησε…».

 

Τάσος Τρύφωνος, διευθυντής Love Radio 97,5 και Orange 93,2 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψη του Τάσου Τρύφωνος για τα αποτελέσματα και τον ίδιο τον Σάκη, μιας και ήταν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που είχε συνοδέψει τον Σάκη στην Τουρκία, όπου μας έφερε την τρίτη θέση, και τον ξέρει καλύτερα από όλους…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης