Καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στην Αμερική και πώς από σερβιτόρος έφτασε να γίνει σεφ.
«Πήγα τυχαία να δουλέψω σε εστιατόριο στην Αμερική γιατί εκεί είναι η πιο εύκολη δουλειά που μπορείς να κάνεις για να βγάλεις λεφτά. Μπήκα στο service. Γιατί είχα αυτό το μεσογειακό ταμπεραμέντο που άρεσε πολύ στους Αμερικανούς, αλλά ήμουν νευρικούλης από μικρός. Η αλήθεια είναι ότι κυνήγησα έναν πελάτη στο πάρκινγκ γιατί δεν μου έδωσε μεγάλο φιλοδώρημα. Και μου είπε το αφεντικό μου τότε ότι δεν γίνεται να το κάνεις αυτό. Ήταν ο τύπος που με έτρεχε όλο το βράδυ. Εκεί στην Καλιφόρνια πληρώνεσαι τον κατώτατο μισθό, αλλά πρέπει υποχρεωτικά ο άλλος να σου δώσει φιλοδώρημα. Οπότε αν κάνει έναν μεγάλο λογαριασμό, το 17% είναι πολύ. Μου λέει το αφεντικό μου τότε, να είναι καλά ο άνθρωπος ότι δεν κάνεις για το service, ή θα πας στη λάντζα, ή θα πας στην κουζίνα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Περισσότερα στο govastiletto.gr