O Λάμπης Λιβιεράτος ήταν καλεσμένος στην «Ελένη» και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν η συζήτηση στράφηκε στις κόρες του, που πια δεν μένουν στο ίδιο σπίτι…

«Πώς είναι ένας πατέρας, ένας άνθρωπος, που έχει συνηθίσει να ξυπνάει σε ένα σπίτι που παίρνει από φιλιά μέχρι τσακωμούς… οτιδήποτε, πώς είναι να ξυπνάει σε ένα σπίτι ξανά σαν να ήταν 25 χρόνων, δηλαδή ήσυχο, έρημο χωρίς παιδιά, χωρίς φιλιά χωρίς τίποτα;» τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, αφού εκείνος και η Εύη Αδάμ δεν είναι πια μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλεις τώρα να με συγκινήσεις; Είναι δύσκολο… Πολύ…» απάντησε εκείνος φανερά συγκινημένος. Κι όταν η παρουσιάστρια επέμεινε, λέγοντας ότι ο μόνος λόγος που επιμένει είναι γιατί τον αγαπάει και θέλει απλώς να ξέρει πώς αισθάνεται, εκείνος αρκέστηκε να πει: «Ναι, αλλά θίγεις το πιο ευαίσθητο κομμάτι…» και εννοούσε αυτό της απουσίας των παιδιών του, ενώ πρόσθεσε: «Θέλει δύναμη… Τα λατρεύω».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής, βουρκωμένος, ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να πάνε σε break. Μετά το τέλος του διαφημιστικού διαλείμματος, η συζήτηση στράφηκε σε άλλα θέματα.

Πηγή: VIPnews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης