Σε εγχείρηση by-pass υπεβλήθη την Πέμπτη ο αρχηγός του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS), Βόισλαβ Σέσελι, που δικάζεται για εγκλήματα πολέμου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY).

Η σύζυγός του Γιάντρανκα Σέσελι, η οποία μετέβη εσπευσμένα στη Χάγη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του δήλωσε την Παρασκευή ότι ο κατηγορούμενος αισθάνεται καλά και εξέφρασε την ελπίδα να αναρρώσει γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γιάντρανκα Σέσελι εξήγησε σε δηλώσεις της στο σερβικό τηλεοπτικό σταθμό «Pink» ότι ο σύζυγός της αντιμετώπιζε τις τελευταίες 20 ημέρες προβλήματα καρδιακής αρρυθμίας και ταχυκαρδίας και αναγκάστηκε να σταματήσει τους περιπάτους, καθώς κουραζόταν εύκολα.

Παράλληλα ανέφερε πως την περασμένη Πέμπτη του είχε δοθεί χάπι, το οποίο δε βρισκόταν στη λίστα των φαρμάκων που του έχουν συστήσει οι γιατροί, αφήνοντας να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν ύποπτη.

«Την επόμενη ημέρα ο Βόισλαβ Σέσελι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το απόγευμα του Σαββάτου η πλακέτα με το όνομά του αφαιρέθηκε από την πόρτα του κελιού του με τη βεβαιότητα ότι δεν θα επιστρέψει», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης