Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση θανάτου του βασιλιά της pop Michael Jackson. Η νεκροψία έδειξε ότι ο οργανισμός του «Βασιλιά» δέχτηκε ισχυρή δόση του αναισθητικού propofol, γεγονός που οδηγεί τις αρχές να μιλούν πλέον για ανθρωποκτονία.

Αν αυτό αληθεύει, τότε δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τον προσωπικό γιατρό του Jackson, Conrad Murray, που ήταν μαζί με τον Jackson τη μοιραία νύχτα, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στην κατοικία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ένταλμα τονίζεται ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Murray, ο Jackson λάμβανε θεραπεία, κάνοντας χρήση του propofol επί ένα εξάμηνο γιατί υπέφερε από αϋπνία. Η συνήθης δόση που του χορηγούσε ήταν 50 ml με ενδοφλέβια ένεση. Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε πως τελευταία προσπαθούσε να μειώσει την εξάρτηση του αστέρα της pop από το φάρμακο, χορηγώντας του δόση 25 ml.

Το propofol χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως νοσοκομειακό αναισθητικό και η ανακάλυψη θανάσιμων επιπέδων στον οργανισμό του Jackson, βεβαιώνουν ότι ο Murray ευθύνεται για τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης