Οι γυναίκες που τρώνε δύο μερίδες «παχιά» ψάρια την εβδομάδα μπορεί να αποκομίζουν κάποια προστασία έναντι του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη ανάλυση.

Όπως διαπιστώθηκε, η προσθήκη των πολύτιμων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που παρέχουν στην εβδομαδιαία διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εκδηλώσεως του συγκεκριμένου καρκίνου κατά 14%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση» (BMJ), επιστήμονες από την Κίνα ανέλυσαν τα στοιχεία από 26 προγενέστερες αμερικανικές, ευρωπαϊκές και ασιατικές μελέτες, όπου είχαν συμμετάσχει συνολικά περισσότερες από 800.000 γυναίκες, οι 20.000 εκ των οποίων έπασχαν από καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης