Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
40 – 50ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, σε λεπτές ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας, κοφτή
40ml κρασί λευκό, ξηρό
3 κουτ. σούπας πάστα από ελιές Καλαμών
2/3 φλιτζανιού ντομάτες λιαστές σε λάδι, ψιλοκομμένες, καλά στραγγισμένες
2 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαλμυρισμένη, στραγγισμένη
1 φλιτζάνι άνηθο, χωρίς τα κοτσάνια, ψιλοκομμένο
200γρ. ανθότυρο, λιωμένο με το πιρούνι
αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τα ζυμαρικά και σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης