Υλικά:

• 1 κιλό χοιρινό κομμένο κύβους
• 200 γρ. φέτα κομμένη κύβους
• 2 ματσάκια καυκαλήθρες χοντροκομμένες
• 2 ματσάκια μυρώνια χοντροκομμένα
• 1 κ.σ. θυμάρι
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
• ½ κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ βάζετε τα κομμάτια του χοιρινού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τα κομμάτια φέτας, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

2.Κόβετε 4 κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζετε στο καθένα το μείγμα χοιρινού. Προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου και σκεπάζετε το μείγμα με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr