Υλικά

ενάμισι κιλό πράσα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
μερικά κλωναράκια κομμένο σέλινο
αλάτι
πιπέρι
ενάμισι κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε κομμάτια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κύβο μυρωδικών κρεμμύδι και μαϊντανό
1 λεμόνι
1 αβγό

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κρέας, το σκουπίζουμε και το αλατοπιπερώνουμε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό μας μέχρι να ροδίσει καλά.
Περισσότερα στο govastileto.gr