Υλικά:

Πατάτες – 5-6
Χοιρινές μπριζόλες – 3-4 λαιμού
Κρεμμύδι – 1 κομμένο σε ροδέλες
Σκόρδο – 1 σκελίδα λιωμένη
Ελαιόλαδο – 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
Αλάτι-πιπέρι
Ρίγανη – 1 κουταλιά γλυκού
Μέλι – 1 κουταλιά γλυκού
Μουστάρδα – 1 κουταλιά γλυκού
Πάπρικα γλυκιά – 1 κουταλιά γλυκού
Πορτοκάλι – 1 τον χυμό του
Λεμόνι – 1 τον χυμό του
Κύβος ψητού κρέατος προαιρετικά
Νερό – 1/2 ποτήρι περίπου για το ψήσιμο

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι ροδέλες. Λιώνουμε το σκόρδο. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Βάζουμε τις μπριζόλες μας, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr