Υλικά:

1/2 kg χοιρινή ωμοπλάτη κομμένη σε 4 μπριζόλες (χωρίς κόκαλο)
¾ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 μεγάλα αυγά
1½ φλ. τρίμμα ψωμιού
2 κ. σούπας κορν φλάουρ
¾ φλ. ηλιέλαιο
1 μικρό φινόκιο
6 σπαράγγια
½ μικρό κρεμμύδι
½ φλ. μαϊντανός
2 κ. σούπας χυμός λεμονιού
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανάμεσα σε δύο κομμάτια μεμβράνη «χτύπα» ελαφρώς τις μπριζόλες, ώστε να απλώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάλε σε ένα μπολ το αλεύρι, σε ένα δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και σε ένα τρίτο το τρίμμα ψωμιού ανακατεμένο με το κορν φλάουρ και αλατοπιπέρωσε και τα τρία μπολ…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης