Υλικά

1 κιλό χυλοπίτες
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες
3 κρεμμύδια
200 μλ ελαιόλαδο
3 ντομάτες
1 δαφνόφυλλο
αλάτι και πιπέρι
1ματσο φρέσκο βασιλικό
200γρ ανθότυρο η ελληνικό τυρί της επιλογής μας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Κόβετε τις μελιτζάνες σε ροδέλες τις τρίβεται με αλάτι και τις αφήνεται 30 λεπτά ξεπικρίσουν. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, προσθέτετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες η στο τρίφτη, το δαφνόφυλλο, αλατοπιπερώνετε και συμπληρώνετε με το νερό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης