Υλικά:

300 γρ. μπισκότα Παπαδοπούλου
510 γρ. βούτυρο
75 γρ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
335 γρ. ζάχαρη
560 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
7 αβγά
1 κουταλιά της σούπας υγρή βανίλια
300 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας (καλύτερα βύσσινο, ή αγριοκέρασο, ή κεράσι)

Εκτέλεση:

1. Τρίβουμε τα μπισκότα, ώστε να γίνουν ψίχουλα ομοιόμορφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Προσθέτουμε 225 γρ. βούτυρο κομμένο σε κύβους, τα 150 γρ. ζάχαρη και τα 75 γρ. αλεύρι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη μάζα. Τότε απλώνουμε το μείγμα σε χαρτί ψησίματος: το μείγμα πρέπει να φτιάχνει βάση πάχους 3 χιλιοστών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης