Υλικά:

• 4 τσιπούρες (500-600 γρ. η μία)
• 1 κιλό σέλινο χονδροκομμένο
• 100 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
• 1 αβγό
• χυμός 2 λεμονιών
• αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζουμε, ξεπλένουμε καλά και κόβουμε σε κομμάτια το σέλινο. Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 2 φλιτζάνια νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 7-8 λεπτά. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το σέλινο με 1 φλιτζάνι νερό και βάζουμε επάνω τις καλά καθαρισμένες τσιπούρες.
3. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά, ανακινώντας ενδιάμεσα 2-3 φορές την κατσαρόλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr