Τα τρουφάκια είναι από τα πιο κλασικά κεράσματα. Βάλτε τα στη φοντανιέρα και καλωσορίστε τους καλεσμένους σας!

Yλικά

1 φλιτζ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
¼ φλιτζ. ηλιόσπορους
¼ φλιτζ. αμύγδαλα φιλέ

1 κ.σ. χαρουπάλευρο
2 κ.σ. νερό

Εκτέλεση

Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη. Αν το μείγμα παραμένει υγρό, προσθέτετε λίγο χαρουπάλευρο ακόμα.

Περισσότερα στο govastileto.gr