Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι πολύ εύκολη. Η άσπρη σάλτσα που συνοδεύει τα φιλέτα κοτόπουλου είναι ιδιαίτερα πικάντική καθώς έχει τρία είδη πιπεριού: πράσινο, κόκκινο, μαύρο πιπέρι.
Υλικά
6 στήθη κοτόπουλου, 140 γρ. το καθένα
3 κουτ.σούπ. πράσινο πιπέρι
1 κουτ. γλ. κόκκινο πιπέρι
150 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ τυρί κρέμα
αλάτι και μαύρο πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 °C. Αλατοπιπερώνετε τα στήθη κοτόπουλου και ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr