Η συνταγή είναι απλή, κλασική, μα πάντα επιτυχημένη. Ο σολομός «παντρεύεται» με τυρί κρέμα και διάφορα λαχανικά. Εμείς τον τυλίξαμε σε τορτίγια για τραγανή γεύση και στον παρουσιάζουμε

Υλικά:

4 τορτίγιες
καπνιστός σολομός
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
λίγα φύλλα μαρουλιού
χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Παίρνουμε μία τορτίγια και την απλώνουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε 2 κ.σ. τυρί κρέμα στη μία πλευρά και από πάνω στρώνουμε 2 λεπτές φέτες καπνιστό σολομό.

Περισσότερα στο govastileto.gr