Υλικά για 6 άτομα:

• 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
• 500 γρ. κιμάς χοιρινός
• 1-2 κρεμμύδια ξερά (τριμμένα)
• 2 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
• 1 κουτί τοματάκια κονκασέ ή 4 τομάτες ψιλοκομμένες
• 2 τομάτες (σε ροδέλες)
• 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο
• 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
• 2 αυγά
• Κόρα από 3 φέτες ψωμί (μουσκεμένες και στυμμένες)
• Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
• Λίγη ζάχαρη
• 1 πιπεριά πράσινη (κομμένη μπαστουνάκια)
• 1 πιπεριά κίτρινη (κομμένη μπαστουνάκια)
• 1 πιπεριά κόκκινη (κομμένη μπαστουνάκια)
• 150 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
• 50 γρ. κάπαρη (προαιρετικά)
• 1/2 ματσάκι μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Βάζουμε τους κιμάδες σε βαθύ μπολ, μαζί με το στυμμένο ψωμί, τα αυγά, το 1/3 του κρασιού και τα καρυκεύματα. Στη συνέχεια, σοτάρουμε με το μισό Flora Soft με βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα και πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης