Υλικά:

-φύλλα κρούστας ή χωριάτικο φύλλο
– 150 γρ.ζαμπόν ψιλοκομμένο
-250 γρ. κασέρι τριμμένο
– 200 γρ.φέτα
– 4 κ.σούπας αλεύρι φαρίνα
– 2 κούπες γάλα φρέσκο
– 2 αυγά
-μοσχοκάρυδο
– πιπέρι
– ελαιόλαδο για τα φύλλα

Εκτέλεση:

1. Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά να δέσει η κρέμα. Στη συνέχεια την κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα, τα τυριά, το ζαμπόν, το πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr