Υλικά για 4 άτομα

1 φύλλο ζύμης για τάρτα, ξεπαγωμένη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
220 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομματάκια
220 γρ. μαλακό τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε
8 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
4 κρόκοι αβγών
1 ¼ φ. τσαγιού φουντούκια, ελαφρώς καβουρδισμένα

Εκτέλεση

Για τη βάση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς και βουτυρώνετε μια ταρτιέρα (κατά προτίμηση με αποσπώμενο πάτο) με διάσταση βάσης 25 εκ…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr