Υλικά:
Λίγο φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
3 αντσούγιες
1 κόκκινη πιπερίτσα
2 x 400 γρ. κονσέρβες ψιλοκομμένη ντομάτα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
200 g φρέσκο φρυγανιά
λίγο φρέσκο θυμάρι
μια χούφτα τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 λεμόνι
150 g αλεύρι
2 μεγάλα αβγά
4 μοσχαρίσια σνίτσελ
125 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα

Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 200 °C. Ξεχωρίστε τα φύλλα από τα κλωναράκια του βασιλικού και ψιλοκόψτε τα κοτσάνια. Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα κοτσάνια βασιλικό, το σκόρδο και τις αντσούγιες, και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά. Προσθέστε την πιπερίτσα στο τηγάνι. Αφήστε τα να ψήνονται για ένα λεπτό περίπου και μετά ρίξτε τις κονσέρβες ντομάτες. Φέρετε σε βρασμό, στη συνέχεια, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 20 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης