Υλικά:
Λίγο φρέσκο βασιλικό
Ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
3 αντσούγιες
1 κόκκινη πιπερίτσα
2 x 400 γρ κονσέρβες ψιλοκομμένη ντομάτα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
200 g φρέσκο φρυγανιά
Λίγο φρέσκο θυμάρι
Μια χούφτα τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 λεμόνι
150 g αλεύρι
2 μεγάλα αυγά
4 μοσχαρίσια σνίτσελ
125 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
Εκτέλεση:
1. Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 °C. Ξεχωρίστε τα φύλλα από τα κλωναράκια του βασιλικού και ψιλοκόψτε τα κοτσάνια. Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα κοτσάνια βασιλικό, το σκόρδο και τις αντσούγιες και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά.
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr