Υλικά για 6 άτομα
250 γρ. ψιλό σιμιγδάλι
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο επιπλέον για το σκεύος
10 αβγά
250 γρ. ζάχαρη
500 ml φρέσκο γάλα
60 γρ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι, ακέρωτο
400 γρ. αμύγδαλο, σε πούδρα
1 βανιλίνη
300 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο και λίγο επιπλέον για την επάλειψη του σκεύους
Για το σιρόπι
1 λίτρο νερό
100 ml σιρόπι γλυκόζης…
Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr