Η μαγειρίτσα είναι το παραδοσιακό φαγητό για το βράδυ της Αναστάσης.

ΥΛΙΚΑ:
• 1 συκωταριά ενός κιλού
• καρδιές από 2 μαρούλια
• 10-15 φρέσκα κρεμμυδάκια
• 1 μάτσο άνιθο
• 3,5 κ.σούπας ρύζι γλασέ
• 1/2 cup λάδι ελιάς
• 1 αυγό
• Χυμό λεμονιού
• αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Πλένω και κόβω την συκωταριά σε πολύ ψιλά κομμάτια. Βάζω νερό στην κατσαρόλα, προσθέτω την συκωταριά και την αφήνω να βράσει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr