Υλικά:

1 συσκευασία μπάμιες λαδερές Μπάρμπα Στάθης
1 συναγρίδα μεσαίου μεγέθους (φρέσκια ή κατεψυγμένη), περίπου 1 κιλό
1 ντομάτα μεγάλη, κομμένη σε ροδέλες
2 κ.σ. σκόρδο ψιλοκομμένο Μπάρμπα Στάθης
2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
3/4 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
½ κ.γ. κόλιαντρο, τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα.
2. Τοποθετείτε το ψάρι σε ένα μεγάλο πυρέξ και αδειάζετε περιμετρικά τις μπάμιες Μπάρμπα Στάθης. Προσθέτετε 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό, το μπαλσαμικό, τον χυμό λεμονιού, το κόλιαντρο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Κόβετε σε ροδέλες την ντομάτα και καλύπτετε από πάνω το ψάρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης