Υλικά 6 μερίδες:
• 6 φέτες ψάρι, συναγρίδα ή άλλο
• 6 αγγουράκια τουρσί
• 2 λεμόνια, ο χυμός τους
• 1 κιλό χόρτα ραδίκια ή άλλο
• Αρκετό παρθένο ελαιόλαδο
• 1 κουταλιά ξίδι
• 3 κουταλιές τριμμένο σέλινο
• 2 κουταλιές τριμμένο μαϊντανό
• 1 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 2 κουταλάκια φρεσκοτριμμένο σκορδοπίπερο
• Αλάτι
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε τις φέτες του ψαριού, τις στεγνώνουμε να μην έχουν νερά και τις πασπαλίζουμε με τη μισή ποσότητα από τα μπαχαρικά & βότανα…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr