Μία εύκολη συνταγή για να γευτείτε το κατσικάκι στο φούρνο. Η επιτυχία στη συνταγή αυτή κρύβεται στην απλότητα των υλικών που επιτρέπουν την ανάδειξη της γεύσης του ψημένου κρέατος.

Υλικά

3 κιλά κατσίκι
500 γραμμ. ντοματίνια
6 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.κ. φρέσκο θυμάρι (τα φύλλα) ή 1 κ.κ. ξερό
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180° C. Αλείφετε το κατσίκι με 2κουταλιές λάδι και το πασπαλίζετε με 1½ κ.κ. θυμάρι, αλάτι και πιπέρι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr