Υλικά
Για την γέμιση

Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
Κιμάς χοιρινός 200 γρ
Τυρί φέτα 200 γρ
Αλάτι-πιπέρι
Κρεμμύδια 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο για σοτάρισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ζύμη

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ
Αλάτι 1 κοφτή κουταλιά σούπας
Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού
Ξηρή μαγιά στιγμής 2 φακελάκια
Νερό 2 1/2 κούπες χλιαρό
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινάμε να φτιάξουμε την γέμιση σοτάροντας με λίγο ελαιόλαδο τον κιμά μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μέχρι να ασπρίσουν και να αλλάξει χρώμα ο κιμάς…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης