Υλικά:
1 φλιτζάνι πλιγούρι
1 μέτριο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι χυμός ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
½ πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό και τον πελτέ ντομάτας, αλάτι και πιπέρι…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr