Υλικά:

• 2 κύβοι κότας της Knorr
• 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
• 6 χοιρινά μπριζολάκια
• 6 μήλα
• φρέσκο φασκόμηλο
• χοντρό αλάτι

Εκτέλεση:

1. Μέσα σε ένα μπολάκι ρίξτε το ελαιόλαδο και διαλύστε έναν κύβο κότας της Knorr. Ανακατεύστε το καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
2. Πάρτε τις χοιρινές μπριζόλες και αφαιρέστε το λίπος καθώς για να μαγειρευτεί καλά το λίπος χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τι χρειάζεται για να ψηθεί το κρέας.
3. Αλείψτε το μείγμα που φτιάξαμε πάνω σε καθεμία από τις μπριζόλες. Το κρέας θα απορροφήσει το μείγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης