Υλικά:

1 κιλό φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα
500γρ. μανιτάρια
χυμό από μισό λεμόνι
½ κρεμμύδι τριμμένο
λίγο τριμμένο κόλιαντρο
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
300 ml γαλλικό ντρέσινγκ με λίγες θερμίδες
αλάτι

Για το ντρέσινγκ

2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 κ.σ. ξίδι
½ κ.γλ. μουστάρδα
1/2 κ.γλ. κουταλάκι ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Βράζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν

2. Τα βάζουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, για να κρυώσουν και να διατηρήσουν το χρώμα τους. Τα σουρώνουμε καλά…

Περισσότερα στο govastileto.gr